Madmaxer Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Poszukuje poleconego zakladu szyjacego na wzór i miare kurtki skórzane. Sam jestem na Lubelszczyznie, ale to bez znaczenia. Szukam kogos kto mi uszyje tak jak chce. Tarbor odpada, juz rozmawialem z Panem i nie nadaje sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 A jeżeli można zapytać, to jaką chcesz? Masz jakieś zdjęcie, co w niej będzie takiego niespotykanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmaxer Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 A jeżeli można zapytać, to jaką chcesz? Masz jakieś zdjęcie, co w niej będzie takiego niespotykanego? Witam. Nie wiem czy w niej jest cos niespotykanego. Po prostu nie moge nigdzie taka w sklepie trafic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmaxer Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Tak, szukalam. Jestem kobieta tyle ze pisze z konta meza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Proponuję szukać pod hasłem "odzież kobieca motocyklowa", są firmy które szyją na miarę dla motocyklistów, tyle, że nie wiem, czy poszczególne detale są do powtórzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Chyba faktycznie lepiej będzie dać uszyć ją w Polsce bo nowa kosztuje od 10 do 17 koła pln Jeżeli krawiec się nie podejmie to proponuję poszukać w sklepie Balmain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmaxer Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 No ktos jua musial uszyc, to i krawiec powinien dac rade Czy nie ma nikogo takiego kogo mozecie polecic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Spróbuj jeszcze zapytać użytkownika Styleman, może coś doradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Jeśli dobrze kojarzę, to ta kurtka jest od Burberry. Poszukaj w internetowych sklepach z zagranicznymi projektantami. Tak jak napisał Skalpel, Balmain robił coś podobnego. Rzuć okiem na Acne. http://www.net-a-porter.com/Shop/Clothing/Jackets?level3Filter=Leather&cm_sp=topnav-_-clothing-_-leatherjackets&pn=1&npp=60&image_view=product&dScroll=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmaxer Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Nie macie zadnego krawca który z któym mozna by bylo pogadac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Krawiec nie szyje skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 10 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Akurat na wyprzedaży 469 zł: http://shop.mango.com/PL/p0/mango/odziez/skorzana-kurtka-biker/?id=23070014_02&n=1&s=prendas.pantalones&ident=0__0_1397110596975&ts=1397110596975 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 10 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Nie.... !! To temat tygodnia a może nawet miesiąca:)!....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi