Smamaj Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 Widzę że nie ma jeszcze wiec myślę że warto rozpocząć szczególnie że da się buty nabyć w Polsce. Sam posiadam dwa modele Flavio Z tym modelem trochę się męczyłem podczas rozchodzenia więc 3 wyjścia były koszmarne ale teraz idealnie się do pasowały i są jednymi z moich ulubionych butów. Drugi model to Spalato O mokasynach ciężko mi się póki co się wypowiedzieć bo tylko raz miałem je na nogach w sklepie i oczarowały mnie wygodą. Jak trochę je rozchodzę załączę zdjęcia jak się rozeszły. Cytuj
woj Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 te jodpury(ma to jakąś polską nazwę) bardzo fajne, wiadomo Ferragamo będzie miał zacną jakość gdzie znalezione? Cytuj
Smamaj Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2014 Pl trzech krzyży jedne i drugie kiedy mają przeceniane buty warto tam zaglądać jedne i drugie kupilem z -70%-60% rabatem. Zerknij na sklep online większość modeli mają tam dostępnych. W stacjonarnym sklepie mieli piękne double monks. Cytuj
Smamaj Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Po pierwszym spacerze, przyznam że bardzo wygodne buty. Zero przetarć ani nic po całym dniu chodzenia a myślę że 10-12km "spacerku" w nich zrobiłem. Cytuj
Beny23 Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2020 Moje nowe Salvatore Ferragamo 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi