Smamaj Napisano 14 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2014 Widzę że nie ma jeszcze wiec myślę że warto rozpocząć szczególnie że da się buty nabyć w Polsce. Sam posiadam dwa modele Flavio Z tym modelem trochę się męczyłem podczas rozchodzenia więc 3 wyjścia były koszmarne ale teraz idealnie się do pasowały i są jednymi z moich ulubionych butów. Drugi model to Spalato O mokasynach ciężko mi się póki co się wypowiedzieć bo tylko raz miałem je na nogach w sklepie i oczarowały mnie wygodą. Jak trochę je rozchodzę załączę zdjęcia jak się rozeszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woj Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2014 te jodpury(ma to jakąś polską nazwę) bardzo fajne, wiadomo Ferragamo będzie miał zacną jakość gdzie znalezione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 16 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2014 Pl trzech krzyży jedne i drugie kiedy mają przeceniane buty warto tam zaglądać jedne i drugie kupilem z -70%-60% rabatem. Zerknij na sklep online większość modeli mają tam dostępnych. W stacjonarnym sklepie mieli piękne double monks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 11 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Po pierwszym spacerze, przyznam że bardzo wygodne buty. Zero przetarć ani nic po całym dniu chodzenia a myślę że 10-12km "spacerku" w nich zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 model Filiberto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 "dewiantowaty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2020 Moje nowe Salvatore Ferragamo 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi