Buzz_1 Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 ... Lotniki są rzeczywiście smuklejsze ... ... i bardzo dobrze, dzieki temu niezle sie prezentuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 Tomku, to ciekawe - mógłbyś opisać, które detale wykończenia są wg Ciebie wątpliwej jakości? Jako że przykładam wagę do detali i coraz więcej zauważam ich w wykończeniu butów, czasem mam wątpliwości, które z nich zakwalifikować jako urok ręcznej roboty, a które jako brak precyzji. Zdjęcia dużo by pomogły PS W stosownym czasie i ja zamieszczę dokładne zbliżenia swoich kopytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2012 Tomku, to ciekawe - mógłbyś opisać, które detale wykończenia są wg Ciebie wątpliwej jakości? Jako że przykładam wagę do detali i coraz więcej zauważam ich w wykończeniu butów, czasem mam wątpliwości, które z nich zakwalifikować jako urok ręcznej roboty, a które jako brak precyzji. Zdjęcia dużo by pomogły Nie wiem na ile to moje czepialstwo a na ile rzeczywiste wady Krzywy medalion na lewym bucie. Zdjęcie trochę ukrywa ale na żywo jest to dość zauważalne. Marszczenie na pięcie na jedym bucie, choć to może być wynikiem transportu lub wcześniejszych przymiarek. Farba w kilku miejscach cholewki, najbardziej widoczne na językach. Trochę słabo to widać na zdjęciu ale widoczne niedomalowanie na nosku. Mimo wszystko buty mi się strasznie podobają i jakbym trafił z rozmiarem to bym je nosił i nie przejmował się tymi detalami. Choć w przypadku gdybym zapłacił pełną cenę to zapewne prosiłbym o wymianę. Jeszcze kilka zdjęć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2012 Wczoraj zakupiłem owe buty żeglarskie. Wykonanie oraz kolor bardzo spodobały. http://e-timberland.pl/timberland-2-eye ... 6386.bhtml Jutro wrzucę real foto bo teraz za ciemno na dobre zdjęcie by ukazało ich prawdziwy kolor. Mam już parę pomysłów na zestawienia np. buty+jasne chinosy+ niebieska koszula+ beżowy sweter buty+ granatowe materiałowe spodnie + biała koszula button-down + czarny sweter Macie może jakieś Swoje połączenia brązowych butów wraz z jasnymi,brązowymi i granatowymi spodnia. TAkie stonowane stylizacje. Jak macie jakieś pomysły to dajcie jakąś sugestie. Dzięki za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 kupione kilka dni temu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 te już kilkanaście razy założone, nawet mocno zarysowane na czubie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Pokryj sobie zarysowania kremem od Saphira - mi idealnie zamaskowało ryski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
603przemek Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 @electro - ile policzyli za wysyłkę do PL? Długo musiałeś czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 @electro - ile policzyli za wysyłkę do PL? Długo musiałeś czekać?te 2 modele sa od reki, co do wysylki mozna sie potargowac, co do ceny butów na zamowienie tez ....wysylka chyba byla 35 euros za 2 pary z tego co pamietam...drogo troche...na pudlach byla kwota wysylki 18 euro tylko nie wiem , czy to sa jedna pare czy za dwie bo juz te opakowania wyrzucilem, mialem wrazenie , ze te buty przyszly jako jakby oddzielne paczki, tyle, ze nie wiem czy wysylka calosci rzeczywiscie wyniosla 18 euro i sobie producent przycina reszte czy 2 x 18 euro i wtedy by bylo zgodnie ze stanem faktycznym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Pokryj sobie zarysowania kremem od Saphira - mi idealnie zamaskowało ryski.wlasnie sobie zamowienie komponuje past, jaki to dokladnie krem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 17euro to standard za wysyłke jednej pary butów z Włoch do Polski. Swoja droga, jezeli buty były założone tylko kilkanaście razy, to stan pomarszczenia przyszwy zle swiadczy o jakości skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 jezeli buty były założone tylko kilkanaście razy, to stan pomarszczenia przyszwy zle swiadczy o jakości skóry.To samo sobie pomyślałem na początku, ale przyjrzałem się swoim Markowskim i stwierdzam, że to raczej kwestia oświetlenia jakie kolega zastosował, namiot bezcieniowy + lampa wyciągneły kontrasty i uwypukliły niedoskonałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Pokryj sobie zarysowania kremem od Saphira - mi idealnie zamaskowało ryski.wlasnie sobie zamowienie komponuje past, jaki to dokladnie krem? Polecałbym ten z serii Medaille D'or http://multirenowacja.pl/krem-do-obuwia ... -d-or.html ale zwykły "niebieski" Saphir też daje radę. http://multirenowacja.pl/saphir-50ml-kr ... butow.html Kolor ten sam co pasty - ja ci na podstawie jednej fotki nie doradzę, najlepiej wysłać maila do sklepu ze zdjęciami butów w naturalnym oświetleniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Dla zainteresowanych, chciałem poinformować, że to moje będą te zamszaki C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 17euro to standard za wysyłke jednej pary butów z Włoch do Polski. Swoja droga, jezeli buty były założone tylko kilkanaście razy, to stan pomarszczenia przyszwy zle swiadczy o jakości skóry. dzieki za informację o standardowych kosztach przesyłki, zrobilem zdjęcie w dosyc dobrych warunkach oswietleniowych stad tez te efekty....jakość skóry nie jest jakaś powalająca, ale zamawiam tam buty od jakiegoś czasu i większych problemów z nimi w codziennym użytkowaniu nie ma, w sumie w Polsce w granicach 250-350 pln/para takich ładnych butów nikt nie robi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Te ze strony minichino też niestety po tyle nie są. Z dwoma wyjątkami buty, które wizualnie mi się podobają kosztują razem z wysyłką ok 129 euro. Co nie zmienia faktu, że zamszowe, błękitne lotniki od nich kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Te ze strony minichino też niestety po tyle nie są. Z dwoma wyjątkami buty, które wizualnie mi się podobają kosztują razem z wysyłką ok 129 euro. Co nie zmienia faktu, że zamszowe, błękitne lotniki od nich kupię napisałem po ile są, pisałem o półbutach, trzewiki są droższe...napisałem też , ze należy sie targować....tak jak wszędzie zresztą...ceny na stronie internetowej są najwyższe, wybrane modele na stronie ebay producenta niższe, a od tego jeszcze można trochę euro zbić...co do cen butów na zamówienie to tez podlegają negocjacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Przyznam szczerze, że idea targowania się ze sklepem jest dla mnie trochę egzotyczna (przynajmniej przy jednorazowym zamówieniu 1 pary butów, branie większej ilości za jednym zamachem to trochę inna sprawa). Inna sprawa, ze nie znam kompletnie włoskiego, a targowanie się przez translator byłoby trochę komiczne A może ktoś tam łamie stereotyp południowca i można się z nimi dogadać po angielsku? Buty na ebayu właśnie sprawdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Przyznam szczerze, że idea targowania się ze sklepem jest dla mnie trochę egzotyczna (przynajmniej przy jednorazowym zamówieniu 1 pary butów, branie większej ilości za jednym zamachem to trochę inna sprawa). Inna sprawa, ze nie znam kompletnie włoskiego, a targowanie się przez translator byłoby trochę komiczne A może ktoś tam łamie stereotyp południowca i można się z nimi dogadać po angielsku? Buty na ebayu właśnie sprawdzam. Przyznam, że jak dla mnie to możesz te buty kupowac po 200 Euro/para, ja tylko chciałem pomóc, a jak masz jakies wątpliwości to poczytaj po ile te buty były zamawiane w akcji 'Włoszczyzna'..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Targować można się wszędzie, nawet kupując ubrania w stacjonarnym sklepie. Co prawda do jakiejś znaczącej obniżki potrzeba naprawdę wrodzonych predyspozycji, ale niemniej jednak parę złotych zawsze można zejść z ceny pierwotnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Przyznam szczerze, że idea targowania się ze sklepem jest dla mnie trochę egzotyczna (przynajmniej przy jednorazowym zamówieniu 1 pary butów, branie większej ilości za jednym zamachem to trochę inna sprawa). Inna sprawa, ze nie znam kompletnie włoskiego, a targowanie się przez translator byłoby trochę komiczne A może ktoś tam łamie stereotyp południowca i można się z nimi dogadać po angielsku? Buty na ebayu właśnie sprawdzam. Przyznam, że jak dla mnie to możesz te buty kupowac po 200 Euro/para, ja tylko chciałem pomóc, a jak masz jakies wątpliwości to poczytaj po ile te buty były zamawiane w akcji 'Włoszczyzna'.....Nie pamiętam jak to w końcu wyszło - ok 50€ czy ok 100€ za parę ?? Chyba 100€, nie??Byłem pewien , ze taniej, niektóre modele z tamtej akcji są dostepne na stronie ebay producenta w sprzedazy jednostkowej po 60 euro /para, inne zamawialem w granicach 70 euro/para z oczekiwaniem 20 dni....też nie pamiętam jak to wyszło finansowo ostatecznie , bo w akcji nie uczestniczyłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Tyle w temacie zamówienia większej ilośći: Salve, tutte lavorazione blake, in vitello da 55€+ IVA, in anguilla da 75€+IVA. I modelli sono esposti sul nostro sito. Saluti -- Giovanni Bernardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 O ile google translate dobrze mi to przełożył - "wykonanie typu blake, modele ze skóry cielęcej 66 euro + IVA (koszt wysyłki?), z węgorza 75 euro + IVA. Modele są wyświetlane na naszej stronie." Wysłałeś im normalne zapytanie przez formularz kontaktowy na stronie? Widzę, że jednak trzeba się by było poduczyć trochę włoskiego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 IVA to VAT nie wysyłka, nie ma tak dobrze:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Tutaj najprostsza sprawa urasta do rangi problemu. Proszę jako przykład buty z akcji włoszczyzna, wystarczy kliknąc, dogadac się w sprawie przesyłki żeby nie płacić 35 tylko 18 euro. http://www.ebay.pl/itm/Scarpe-uomo-clas ... 3cc34f8c5a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi