constantin Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Odebrany s środę, dziś pierwszy raz wyjdę w nim do ludzi:) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Garnitur podobny do tych z Boardwalk Empire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Gratuluje! Bardzo, bardzo ciekawy. Faktycznie wysokie zapięcie i kratka zbliża go do kreacji Nuckego Pokaż zdjęcia w naturalnym świetle, gdyż mam wrażenie, że tu trochę kolor jest przekłamany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Dołączam się do gratulacji. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Jest z czym wyjść do ludzi Jakie jest źródło tego garniaka? Rzadko ostatnio widywane umiejscowienie brustaszy względem klap! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Świetna krata! Gratuluję pięknego garnituru ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Gratulacje! Jaka szerokosc nogawki? I czy mozna zdradzic szczegoly dotyczace materialu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Dziękuję, Wszystkim za opinie, materiał Scabal 100, kupiony w ubiegłym wieku, przez członka mojej rodziny w Londynie w pracowni Franco. Szerokość nogawki 19 cm. Muszę dodać, że zdjęcia zrobione są już po poprawkach, w nadaniu mu ostatecznej formy pomógł Maciek Zaremba. \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Garnitur leży ładnie; zakładam, że proporcje góry i dołu wynikają z położenia aparatu. Natomiast nie zdecydowałbym się na taki rozstaw guzików, tradycyjny (górny rząd "swobodny" i szerzej) pozwala na większe otwarcie u góry i wg mnie optycznie poszerza klatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modini Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Garnitur bardzo fajny. Podoba mi się dwurzędówka w tym wydaniu. Jedyne do czego bym się doczepił to umieszczenie kieszeni nie w poziomie (zdjęcie 1) i dziwne zachowanie tkaniny na dole lewego rękawa (zdjęcie 3). Contantin mógłbyś zrobić zdjęcie przy świetle dziennym? Myślę, że wtedy tkanina by pokazała jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Garnitur bardzo fajny. Podoba mi się dwurzędówka w tym wydaniu. Jedyne do czego bym się doczepił to umieszczenie kieszeni nie w poziomie (zdjęcie 1) i dziwne zachowanie tkaniny na dole lewego rękawa (zdjęcie 3). Contantin mógłbyś zrobić zdjęcie przy świetle dziennym? Myślę, że wtedy tkanina by pokazała jeszcze więcej. Jak nadarzy się okazja poproszę kogoś i kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi