MK Leathers Napisano 17 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Kolejna porcja z pracowni Kaiman i bizon do Breitlinga Sportowy kaiman do Taga Rally w nubuku Vintage caiman Złoto i niebieski kaiman I koniakowy zestaw. Kaiman na pasku i mini portfelu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 17 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Dawno nie zaglądałem do swojego działu. Pora nadrobić zaległości. Pasek do Penerai. Płaszczka polerowana Matowy kaiman w czerni Brązowy bizon do Omegi Kangur "tan" także do Omegi Polerowana płaszczka do Sevenfriday P8 Oraz gruby (5-6mm) także z płaszczki Pasek typu bund, do starego Zenita ze stałymi teleskopami. Kangur w wersji vintage Z tej samej skóry, trzy paski do zegarków kieszonkowych Oraz racing green Na koniec mini portfel I wersja duża na karty, banknoty i dokumenty I jeszcze ostatnie skóry Brązowy wintydżowy...kornik I ciemno granatowa skóra z ciekawą fakturą. Na żywo z delikatną srebrną nutką. 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 24 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Pasek z klapką Oraz druga wersja paska z klapką. I kornikowy rally 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MK Leathers Napisano 3 Marzec 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 Dziś trochę z innej beczki/perspektywy. Na początek szydło. Chciałem coś ładnego, "pod siebie" Stal, aluminium i amarant. Poniżej efekt i proces powstawania: A tak w telegraficznym skrócie powstają moje paski Ponieważ filmowanie mi się spodobało następne niebawem Pozdrawiam MK 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Jakiego wybijaka do szwów używasz ? Zakochałem się w zielonym pasku do Panarei, już bym taki zamawiał, ale najpierw muszę załatwić Panarei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 28 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Dnia 26.03.2017 o 09:27, astaroth napisał: Jakiego wybijaka do szwów używasz ? Zakochałem się w zielonym pasku do Panarei, już bym taki zamawiał, ale najpierw muszę załatwić Panarei Jesli chodzi o firme to jest to jakis noname z Chin. W planach cos bardziej trwalego bo te co prawda za grosze ale tez maja kiepska wytrzymalosc. Po paski zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 28 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Kieszonka z kornika. Skóra bardzo fajnie spisuje sie na paskach, niebawem cos innego z tego materialu I matowy kaiman MK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 31 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Dwa nowe paski i coś innego. Etui na pióro w mojej, ostatnio ulubionej skórce. A pióro forumowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 13 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Dzięki, niech się przydaje. A tu parę zdjęć nowych pasków. Kornik i film z powstawania Maluszek do Omegi Pierwszy pasek do kieszonki w całości z kaimana. I podwójne etui na pióra 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 1 minutę temu, MK Leathers napisał: I podwójne etui na pióra Bardzo ładne to etui. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 15 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2017 Parę sztuk które ostatnio zeszły z warsztatu Płaszczka Kajman I granatowo czerwony rally Na koniec portfel, bifold. Czekoladowy kaiman na zewnątrz, cielak i kangur w środku. I drugi portfel 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 1 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2017 Wakacje wakacjami ale coś się dzieje Kaiman Kaiman w portfelu I dwa małe portfeliki na karty 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MK Leathers Napisano 14 Wrzesień 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Trochę zaległości więc nadrabiam, Klasycznie kieszonkowo Tu efekt uboczny pędu do wiedzy mojego syna "Tata mogę coś uszyć?" (Wcześniej spędził pół godziny słuchając i notując wszystkie szczegóły) Zrobiliśmy prosty szablon trochę pomogłem przy wycinaniu ale klejenie, szycie i wykończenie robił sam. Brąz i niebieska jego. Portmonetka, czy jak ją nazwać, tak mi się spodobała że zrobiłem wersję z podszewką, tak dla siebie. Musze powiedzieć, że zaskoczyło mnie jak poręczne i przydatne jest takie maleństwo na parę monet. Patynowane skóry się spodobały. Tutaj koński zad w moim autorskim umaszczeniu. Pokrowiec na McBooka. Mam paru klientów którzy stale wracają z wyzwaniami. Bardzo to lubię bo wg. mnie praca na granicy tego w czym człowiek się czuje pewnie, jest doskonałym motywatorem do rozwijania się i odkrywania nowości. Klient znalazł w starym katalogu pleciony pasek i zapragnął podobny do swojego zegarkowego projektu. No i poszło, warkoczyki z włóczki, wyplatanie wisiorków i warkoczy z chleba Parę sztuk wylądowało w koszu ale udało się osiągnąć efekt zamierzony. 13 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 5 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Mała aktualizacja Nowe skórki w pracowni Ręcznie malowany konik Etui na paski Rally do Zenitha Notes na Field Notes I ostatnie dzieło torba. Ręcznie szyta, okucia także wykonane ręcznie z mosiądzu. Osobna przegroda na laptopa , duża główna oraz dwie małe na wewnętrznej ściance z przodu 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Edit,, przepraszam za pomyłkę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 17 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 Parę kolorowych miękkich pasków na lato 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 12 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2018 Cześć, Parę ostatnich prac Paski na rękę do zegarków kieszonkowych Pikowany pasek do zegarka Pasek w zamszowej kozie "denim" I minimalistyczne portfele 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldemar S. Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 Witam Gdzie można kupić pasek na rękę do zegarka kieszonkowego ? Waldemar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 10 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 W dniu 31.07.2018 o 00:47, Waldemar S. napisał: Witam Gdzie można kupić pasek na rękę do zegarka kieszonkowego ? Waldemar Zapraszam na PW. Coś nowego u mnie czyli etui na okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcviper Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 gdzie można kupić portfel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi