damiance Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Koledzy, nasze kolejne duże przedsięwzięcie na żywo, poza forum, nabiera realnych kształtów. Dzisiaj nie napiszę nic więcej, ale zerknijcie w Wasze kalendarze i na wszelki wypadek zarezerwujcie sobie sobotnie popołudnie 26 października. pozdrawiam! Damian Tym razem będzie inna formuła imprezy i inne miejsce. Tym którzy nie widzieli naszej poprzedniej imprezy polecam: 3 Cytuj
damiance Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Koledzy, nasz plan ulegnie zmianie. Wyłącznie ze względów organizacyjnych impreza zostanie przesunięta na listopad. Najprawdopodobniejsze daty to 9 listopada lub 16, ustalenia trwają. pozdrawiam Damian Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 O to super, bo 26.10 miałem zajęty już do 17 i pozostawało mi tylko mieć nadzieję, że koło 18 coś jeszcze się będzie działo Cytuj
damiance Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Capo, będzie więcej niż super ... dzisiaj spotkałem się z prawnukiem niżej zaprezentowanego na zdjęciu rymarza, który w II połowie XIX wieku działał w Warszawie. Niesamowita historia, mojego rozmówcę już zaprosiłem na naszą imprezę ... Prowizoryczne drzewo genealogiczne: mój rozmówca (cholewkarz / szewc) . . jego ojciec (szewc) . . jego dziadek (rymarz) . . jego pradziadek (rymarz, w 1860 "na czeladnika wyzwolonym zostaje" przez Urząd Starszych zgromadzenia rymarzy Miasta Warszawy) 1 Cytuj
Koval Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Kurcze, z tymi wąsami to całkiem jak Filip 4 Cytuj
saphir.pl Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Dokładnie tak samo skojarzyłem Zapowiada się bardzo ciekawie! Cytuj
damiance Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Koledzy - data imprezy już jest ustalona i potwierdzona = 16 Listopada, sobota ... czyli za miesiąc. więcej informacji niebawem. pozdrawiam,D Cytuj
wolezozole Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 kurcze, wyjeżdżam w tym czasie i nie będę mógł być. Cytuj
Wincenty Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Weacam z wakacji dopiero 19 listopada. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi