damiance Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Koledzy, nasze kolejne duże przedsięwzięcie na żywo, poza forum, nabiera realnych kształtów. Dzisiaj nie napiszę nic więcej, ale zerknijcie w Wasze kalendarze i na wszelki wypadek zarezerwujcie sobie sobotnie popołudnie 26 października. pozdrawiam! Damian Tym razem będzie inna formuła imprezy i inne miejsce. Tym którzy nie widzieli naszej poprzedniej imprezy polecam: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 Zarezerwowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2013 Koledzy, nasz plan ulegnie zmianie. Wyłącznie ze względów organizacyjnych impreza zostanie przesunięta na listopad. Najprawdopodobniejsze daty to 9 listopada lub 16, ustalenia trwają. pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2013 O to super, bo 26.10 miałem zajęty już do 17 i pozostawało mi tylko mieć nadzieję, że koło 18 coś jeszcze się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2013 Capo, będzie więcej niż super ... dzisiaj spotkałem się z prawnukiem niżej zaprezentowanego na zdjęciu rymarza, który w II połowie XIX wieku działał w Warszawie. Niesamowita historia, mojego rozmówcę już zaprosiłem na naszą imprezę ... Prowizoryczne drzewo genealogiczne: mój rozmówca (cholewkarz / szewc) . . jego ojciec (szewc) . . jego dziadek (rymarz) . . jego pradziadek (rymarz, w 1860 "na czeladnika wyzwolonym zostaje" przez Urząd Starszych zgromadzenia rymarzy Miasta Warszawy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2013 Kurcze, z tymi wąsami to całkiem jak Filip 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2013 Dokładnie tak samo skojarzyłem Zapowiada się bardzo ciekawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 16 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2013 Koledzy - data imprezy już jest ustalona i potwierdzona = 16 Listopada, sobota ... czyli za miesiąc. więcej informacji niebawem. pozdrawiam,D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 kurcze, wyjeżdżam w tym czasie i nie będę mógł być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Weacam z wakacji dopiero 19 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi