damiance Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Koledzy, jeżeli mielibyście możliwość zadać pytanie Alanowi Flusserowi odnośnie męskiej elegancji - o co chcielibyście zapytać? dla osób którym postać Alana Flussera nie jest znana polecam link: http://www.alanflusser.com/about-alan/ z góry dziękuję za propozycje pytań, Damian Cytuj
Kyle Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 To ja na początek 1. Czy ma więcej butów brązowych czy czarnych? 2. Czy zdarza mu się wyjść "między ludzi" np. w jeansach i t-shircie? można też zapytać o temat na forum aktualny, czyli: 3. Czy zapina dwurzędówkę siadając? Powyższe to takie pytania bardziej do niego o nim, a jeżeli chodzi o bardziej ogólne, to ewentualnie: 4. Jak ocenia współczesny ubiór mieszkańców USA? (może znajdziemy wspólny temat z polskimi doświadczeniami ) Poza konkursem to kiedyś nabyłem marynarkę przez niego brandowaną, i o ile materiał jest bardzo fajny (wełna z jedwabiem), to np. guziki to straszna plastikowa taniocha, ciekaw jestem, czy sprawuje jakąś kontrolę nad rzeczonymi produktami. Cytuj
Kuba Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Jaka jest wg. Niego podstawowa "kolekcja" butów wystarczająca na każdą okazję? Cytuj
wojvv Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Co zmieniłby pisząc dzisiaj/aktualizując "Dressing the Man"? Pozdr, wojvv Cytuj
andershep Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 niech Alan wytłumaczy się z tego: 5 Cytuj
damiance Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Zdjąć to, to jest profanacja! To jest policzek w twarz dla całej ekipy! Cytuj
andershep Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 "– Uspokój się... przecież to jest... sanacyjny dziedzic." Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi