Myroon Napisano 6 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2022 Dzień dobry, dobry wieczór, Miło mi tu razem z wami być. Forum czytam i przeglądam, hmm myślę tak od 2015. Nie komentowałem jednak do tej pory. Czas na poważne decyzje, czas na budowanie dalszej modowej świadomości, czas na jakość ponad ilość, więc pora też się zacząć odzywać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1509 Napisano 8 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2022 Dzień dobry, Trafiłem na to forum przypadkiem i cieszę się, że jest więcej osób zainteresowanych elegancją. Bardzo lubię garnitury i krawaty, ale mówiąc szczerze nie mam okazji, by je nosić, no może oprócz świąt i jakichś bardzo rzadkich okoliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj Paśnikowski Napisano 16 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2022 Dzień dobry. Witam wszystkich użytkowników forum. Mam nadzieję że poszerzę tu swoją wiedzę, oraz że sam pomogę udzielając odpowiedzi na pytania na forum. Jest to ciekawe miejsce w Internecie i na pewno będę tu często zaglądać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 19 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2023 Cześć ponownie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epaminondas Napisano 24 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2023 Dzień dobry, z forum korzystałem od dawna (to zdecydowanie najlepsze źródło w zakresie porad zakupowych), w końcu przyszła pora na to, by założyć konto i wziąć bardziej aktywny udział w dyskusjach - do zobaczenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hwe3tt Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Dzień dobry, Tematem męskiej mody interesuję się od jakiegoś czasu i między innymi te forum pomogło mi przejść od etapu "wypadałoby jakoś wyglądać" do "noszę ubrania, które sprawiają mi przyjemność". Bardzo się cieszę, że będę mógł wziąć udział w jego życiu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 9 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Dzień dobry (dobry wieczór), forum czytam już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłem się odezwać. Dzięki wszystkim za świetny wkład i mnóstwo wiedzy, do zobaczenie w wątkach! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu777 Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec Dzień dobry. Dzięki czytaniu tego Forum zakupiłem nareszcie trochę lepsze oxfordy niż z sieciówki. Dziękuję wam bardzo. Choć ja osobiście nie mam siły i pieniędzy, aby tak zajmować się modą, to cieszę się, że jest sporo osób interesujących się jej klasyczną wersją. Pozdrawiam wszystkich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irke Napisano 19 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec Witajcie, cieszę się, że wreszcie zdecydowałem się założyć konto. Forum czytuję okresowo - zdaje mi się, że od 2016 - 2017 roku. Byłem też tym szczęśliwcem, który świadomie sięgnął po forumowego stouta w Samych Kraftach. A tak na poważnie - jestem tu, bo cenię dobre rozwiązania, czyli klasyczną elegancję. Łączę pozdrowienia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
void Napisano 3 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad Dzień dobry! Przyszedłem tutaj dowiedzieć się więcej o modzie, i to tej w polskich realiach. Jestem z Wrocławia. Aktualnie chodzę w ubraniach z naturalnych materiałów, ale to bojówki, T-shirt i bluza. Chcę to zmienić i poeksperymentować. Dobrać ubranie do zegarka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad W dniu 3.11.2024 o 11:15, void napisał: Dobrać ubranie do zegarka. jakie zegarki lubisz ? możesz wrzucić nadgarstkowe w odpowiednim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
void Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu Wrzuciłem tam. Lubię klasyczne zegarki z lat od '50 do początku '70. Średni rozmiar, spokojne tarcze. Takie 33mm-36mm i w miarę chude. Raczej naciąg ręczny. Nie jestem jednak wrogiem automatów. W rezultacie jestem przeciwieństwem ludzi którzy pytają "jaki strój do zegarka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi