Michał1969 Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 @ Misza, masz rację, odpowiedziałem na coś innego, niezwiązanego z poprzednią wypowiedzią. To jest inny problem, którym od razu się podzieliłem. A wracając do poprzedniego wątku: pytanie o to, jak zachowuje się kołnierz i klapy jedwabne pod wpływem ciąglej eksploatacji florystycznej (też pytanie, jak często tam kwiatek ląduje) wydawało mi się całkowicie zasadne i normalne. Sądzę, że gdybyś Ty je zadał, zostałoby potraktowane jako całkiem normalne i nie mielibyśmy "błagania" i wycieczek o niskim poziomie argumentacji. Chociaż kto wie, wszak Immune zasłynął niejednokrotnie swoją "szlachetnością" skierowaną również do weteranów forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 Serwus, Jak można domowo spróbować usunąć "przebłyszczenie" wełny od kwiatka nad butonierką? Nie chciałbym oddawać od razu całości do pralni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 Szczotką próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 Szczotki, szczoteczki nie dały temu rady, myślę właśnie nad czymś "poważniejszym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 Mokra szmatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 Mokra szmatka? Nieznacznie pomogła, ale "poblask" pozostał. (lakier florystyczny czy coś?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi