Skocz do zawartości

[Łódź] Collo Italiano Księży Młyn

lubo69

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, figo napisał:

O, dzień dobry :) Tak się składa, że ten butik, to moja sprawka. @lubo69- dziękuję za odwiedziny. Już nadrabiamy niedobory w rozmiarach 41! @Velahrn - na dziś stacjonarnie + znaczną część rzeczy można znaleźć na Vinted. Aczkolwiek tę platformę traktuję wyłącznie jako formę promocji, bo wiadomo - w Polsce nie ma tam miejsca dla przedsiębiorców. Sklep powstaje, będzie dostępny pod domeną colloitaliano kropka com. Realnie w ciągu 2 tygodniu sklep zacznie działać.

Tak jak napisał @lubo69, skromnie rzecz ujmując, ceny wręcz okazyjne. Oczywiście po ukazaniu konta na forum BwB, odpowiednie zniżki :)

O, ciekawe, jaki macie adres na Vinted?

11 godzin temu, suede napisał:

A buty to jakiej marki?

To pytanie do @figo

Ja widziałem tylko trampki SuitSupply. Swoją drogą, jeśli pytania na forum są wyznacznikiem popytu w społeczeństwie, właśnie buty przydałoby się wprowadzić do oferty.

@tryhp3mam trochę rzeczy z Susu, ale to z bardziej z prywatnego źródła. Pojawiają się one (produkty Susu) wyłącznie na start. Susu nadal nie planuje żadnych aktywności w Polsce. Inne marki są natomiast dość mocno naszym rynkiem zainteresowane. 

@suede obuwie widoczne na zdjęciu to Susu, ale zdjęcie jest już nieaktualne.  Obecnie w ofercie nie mam praktycznie żadnych butów. Jest szansa, że jakieś się pojawią, ale jest to na bardzo wczesnym etapie.

W najbliższym czasie będzie - z uwagi na sezonowość - dużo swetrów. Jadą do mnie też płaszcze 80% wełna, 20% kaszmir od Caracciolo. Ta marka jest jednak dość nierówna. Swetry robią kapitalne - zarówno w round-necki, popover, jak i golfy. Jakieś pół półki wyżej od Susu (to opinia klientów). Krawaty również. Natomiast garnitury, marynarki… musiałem odsyłać naprawdę spore zamówienia. 

Na dziś, po swetry zdecydowanie zapraszam. Załączam ich zdjęcia - takie na razie trochę chałupnicze. Sesyjne się obrabiają. 20% kaszmiru "robi robotę". Mam też klasyczne round-necki. Są też w kolorze czarnym. 

Podsumowując, gdyż trochę odbiegłem od głównego tematu. Na dziś z obuwiem jest to dość odległy temat. Butikowo Susu mam bardziej na pokaz, żeby przyciągnąć widza, że tak to ujmę. 

IMG_2918.jpeg

IMG_2919.jpeg

IMG_2920.jpeg

IMG_2921.jpeg

• Oceniam pozytywnie 1

Ja powiem tak: skoro na Bestsecret Johnstons of Elgin (wełna bez kaszmiru), przy przebranej kolorystyce i rozmiarówce, zaczyna się od 500-550 zł (RRP w granicach 2K), to rozsądny człowiek zamyka w przeglądarce zakładkę z forum i otwiera koleo.pl > pociąg do Łodzi…

Disclaimer dla zwolenników teorii spiskowych: ja z tego lobbingu nic nie mam…

• Like 2