montparnasse Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Ja, podobnej jak Pol, polecam Duranca z jednym zastrzeżeniem, mianowicie by nie przesadzać z komplikacją zamówienia. Oszczędniejsze w formie buty wychodzą mu naprawdę dobrze. Jako posiadacz dwóch par butów od pana Duranca podpisuję się obiema rękami pod tym stwierdzeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Może ktoś wrzuci zdjęcie butów od Duranca po roku użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 "Durancówki" po około 2-3 latach. Strasznie się rozepchały (2 inne pary też) i stopa lata już w nodze. Ja dalej jestem zdania, że za tę cenę jednak lepiej kupić coś na poziomie Prime Shoes lub Meermina, bo inaczej to takie bespoke na siłę. Chyba tylko wiatrówki warto zamówić, jako właśnie coś niestandardowego, dobrze się sprawdzają na wakacjach albo w upalny weekend, ale staranność wykonania i samo kopyto nie jest czymś, nad czym można się zachwycać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi