gdynianin Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia Ja złożyłem zamówienie na kolejną marynarkę u Armina. Tym razem dużo bardziej casualowa niż klubowy granatowy blezer. Materiał od Loro Piana 5 Cytuj
WojKow Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia To chyba inny odcień tej mojej. Cashmere wish się nazywa? Jest tam 90% wełny, więc chyba "i wish i was cashmere" byłoby bardziej na miejscu Wrzucaj śmiało zwinięta w kłębek do torby, po wyjęciu będzie i tak jak nowa. Fajny materiał 2 Cytuj
gdynianin Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Tak, to cashmere wish tylko inny odcień. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 15 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Maja Dziś odebrałem realizację mojego małego zamówienia (kamizelka). Zamówienie realizowane całkowicie zdalnie, z uwagi na pilny termin. Komunikacja z Arminem doskonała i bardzo sympatyczna. Wyszło rozmiarowo idealnie, miara została zebrana przez moją żonę zgodnie z instrukcjami z tutoriala ze strony Armina, i oddana została bardzo wiernie - kamizelka jest dobrze dopasowana, ale na tyle, na ile to możliwe, żeby pozwalało to na swobodne siadania i inne czynności życiowe. Fotka na szybko - selfie z telefonu, więc dopasowania za dobrze nie widać, ale naprawdę chyba trudno, żeby było lepiej. Wrzucam też zdjęcie samej tkaniny - Loro Piana, lekka wełna z jedwabiem. Tak jak się spodziewałem, jest dość uniwersalna - na zdjęciu z koszulą z oxfordu, jeansami i krawatem z grenadyny, zamawiana były z myślą o podkręceniu dodatkowo outfitu z garniturem z solaro, zagra też spokojnie z granatowym garniturem, z beżowymi czy granatowymi odd trousers albo chino, także w wersji bez marynarki. 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi