gdynianin Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia Ja złożyłem zamówienie na kolejną marynarkę u Armina. Tym razem dużo bardziej casualowa niż klubowy granatowy blezer. Materiał od Loro Piana 5 Cytuj
WojKow Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia To chyba inny odcień tej mojej. Cashmere wish się nazywa? Jest tam 90% wełny, więc chyba "i wish i was cashmere" byłoby bardziej na miejscu Wrzucaj śmiało zwinięta w kłębek do torby, po wyjęciu będzie i tak jak nowa. Fajny materiał 2 Cytuj
gdynianin Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Tak, to cashmere wish tylko inny odcień. Cytuj
Kyle Opublikowano wczoraj o 11:21 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 11:21 Dziś odebrałem realizację mojego małego zamówienia (kamizelka). Zamówienie realizowane całkowicie zdalnie, z uwagi na pilny termin. Komunikacja z Arminem doskonała i bardzo sympatyczna. Wyszło rozmiarowo idealnie, miara została zebrana przez moją żonę zgodnie z instrukcjami z tutoriala ze strony Armina, i oddana została bardzo wiernie - kamizelka jest dobrze dopasowana, ale na tyle, na ile to możliwe, żeby pozwalało to na swobodne siadania i inne czynności życiowe. Fotka na szybko - selfie z telefonu, więc dopasowania za dobrze nie widać, ale naprawdę chyba trudno, żeby było lepiej. Wrzucam też zdjęcie samej tkaniny - Loro Piana, lekka wełna z jedwabiem. Tak jak się spodziewałem, jest dość uniwersalna - na zdjęciu z koszulą z oxfordu, jeansami i krawatem z grenadyny, zamawiana były z myślą o podkręceniu dodatkowo outfitu z garniturem z solaro, zagra też spokojnie z granatowym garniturem, z beżowymi czy granatowymi odd trousers albo chino, także w wersji bez marynarki. 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi