jendrusz Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Może ktoś może polecić pralnię we Wrocławiu, poza wspominaną wcześniej pralnią w Feniksie. Ja mogę odradzić Pandę w DH Astra, choć przypuszczam że w innych lokalizacjach działają tak samo. Oddałem kurtkę i płaszcz - kurtkę odebrałem po jednej poprawce, płaszcz po dwóch. Ostatnio oddałem im krawat i tradycyjnie plama jak była tak była - wrócił do poprawki. Już jestem zmęczony tymi poprawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Ostatnio wyczaiłem pralnie "na piętrze" w budyneczku przed Astrą, po prawej stronie, tam jest jakaś pizzeria Bravo. Nie byłem ale ceny były zachęcające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminus Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Ostatnio wyczaiłem pralnie "na piętrze" w budyneczku przed Astrą, po prawej stronie, tam jest jakaś pizzeria Bravo. Nie byłem ale ceny były zachęcające. Byłem, nie polecam, tak samo jak nie polecam pralni w Astrze koło koszyków. Korzystam z VIa 5 sec w Magnoli, wykupienie karty za 40 zł daje przez rok zniżkę 15%, zwraca się po paru wizytach. Prałem tam garnitur, marynarki, sukienki żony. Bez zastrzeżeń, żadnych połamanych guzików itp. Aha za to w pizzerii Bravo omijam pizzę, za to polecam makarony zwłaszcza z sosem borowikowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Z kategorii nie polecam, to nie polecam pralni w Kauflandzie na Legnickiej. Ja cały czas korzystam z tej fenixowej, tam gdzie kafejka internetowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francuz Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 Mogę polecić pralnie w CH Korona na Psim Polu. Wielokrotnie oddawałem rzeczy i nigdy nie było żadnego problemu. Pozdrawiam, Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izotonik Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 a ja polecam Pralnię samoobsługową Wash&Go. oprocz opcji samoobsługowej, jest tez opcja dla zapracowanych, tudziez leniwych;): mozna zostawic pranie Pani siedzącej w pralni i ona wszystko za nas robi. Pierze, suszy, prasuje. i gotowe pranie do odebrania w ten sam dzien. Wash&Go jest na Sienkiewicza 114, wash-and-go.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 a ja polecam Pralnię samoobsługową Wash&Go. oprocz opcji samoobsługowej, jest tez opcja dla zapracowanych, tudziez leniwych;): mozna zostawic pranie Pani siedzącej w pralni i ona wszystko za nas robi. Pierze, suszy, prasuje. i gotowe pranie do odebrania w ten sam dzien. Wash&Go jest na Sienkiewicza 114, wash-and-go.pl Ta pralnia jest "klasyczna" tak? Nie ma opcji prania chemicznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koz Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Ja korzystam z pralni Irena (rzeczy można oddać i odebrać na Lwowskiej 5, jest tam też pogotwie krawieckie), ich dużą zaletą jest niska cena. Nie miałem do tej pory zastrzeżeń, ale nie miałem też ubrań mocno ubrudzonych więc nie wiem, jak radzą sobie z ciężkimi plamami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Też polecam pralnię na ul. Lwowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cmon Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Odświeżam temat bo potrzebuje wyprać koszule i spodnie od garnituru? Jaką pralnie polecacie? Czy ktoś miał doświadczenie z pralnią Panda w Arkadach Wrocławskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ventel Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Czy ktoś prał coś kiedyś w pralni Duarte na Kazimierza Wielkiego? Bo chciałbym oddać do wyczyszczenia kurtkę puchową z Bytomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeutez Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Oddaje tam regularnie koszule do prania i prasowania. Brak niespodzianek, bardzo profesjonalna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigmund Napisano 12 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2018 W dniu 7.11.2017 o 21:05, ventel napisał: Czy ktoś prał coś kiedyś w pralni Duarte na Kazimierza Wielkiego? Byłem stałym klientem tej pralni, jednak nie będę korzystał z ich usług już nigdy więcej. Problem pojawił się wraz z pierwszą reklamacją. Jedna z koszul odebranych z pralni miała brudne plamy od żelazka. Pralnia poczatkowo przyjęła reklamację, właścicielka w rozmowie telefonicznej przeprosiła mnie i zapewniła, że koszula zostanie ponownie wyprana. Gdy jednak okazało się, że plamy nie schodzą, pralnia zmieniła argumentację. Usłyszałem, że panie z obsługi „przypomniały sobie”, że plamy były na tej koszuli od zawsze. Gdy zakwestionowałem ten punkt widzenia, kontakt z włascicielką się urwał. Krótko potem zatelefonował do mnie mężczyzna, który nie przestawił się z imienia i nazwiska stwierdzając jedynie, że reprezentuje pralnię. Rozmówca zaatakował mnie, że reklamację złożyłem zbyt późno i jawnie zasugerował, że działam w złej wierze kierując się chęcią zysku. Poczułem się jak oszust, który próbuje naciągnąć pralnię na rekompensatę oddając do prania zniszczoną odzież. Gdy przedstawiałem kolejne kontrargumenty, rozmówca denerwował się coraz bardziej, a gdy spytałem czemu krzyczy i dlaczego nie możemy kontynuować rozmowy w atmosferze rzeczowości i wzajemnego szacunku, rozłączył się. Pralnia reklamuje się jako „ekskluzywna”. Dla mnie to słowo oznacza również wysoką kulturę osobistą i dbałość o relację z klientem. Dla pralni jest to jednak widocznie jedynie pusty slogan marketingowy. Cieszę się jedynie z tego, że „trafiło” na koszulę z sieciówki z stokilka złotych. Za cenę niewielkiej straty dowiedziałem się, że moje ubrania nie były oddawane w dobre ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karkub Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2018 Odświeżę temat. Szukam pralni do której mógłbym oddać bawełniane marynarki. Zazwyczaj korzystałem z 5 Sec w Renomie, ale zniszczyli mi jedną marynarkę i nie chce już więcej ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi