kanapa Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień I stał się ..d. Giełdy na czerwono, świat się wali a forum odżyło 😆 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velahrn Napisano 5 Kwiecień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień Cześć Jak zapewne zauważyliście, forum było nieaktywne przez prawie miesiąc. Myślę, że Wam, jako wiernych forumowiczom, należy się wyjaśnienie. W skrócie - daliśmy ciała, jako But w Butonierce. Zaczęło się od zwykłego niedopatrzenia, potem były problemy techniczne, niekompetencja home.pl, licytacja domeny... i gdyby nie pomoc przyjaciół Stowarzyszenia, nie pisałbym tego teraz tutaj. forum.butwbutonierce.pl działa od szesnastu lat (wcześniej jako bespoke.pl) i jest unikalnym zbiorem informacji o polskim świecie mody męskiej, szewcach, krawcach i innych rzemieślnikach, recenzji, adresów, zdjęć i wielu innych informacji, których nie ma nigdzie indziej w polskim Internecie. Pięć lat temu były głosy, że facebook zabije fora. Teraz fejs sam umiera - stał się śmietnikiem, pełnym scamu, AI i botów, gdzie czasem trudno spotkać innego człowieka. Przetrwaliśmy kolejny kryzys i z dumą wciągamy flagę z bucikiem na maszt! Forum ponownie działa, ja i @Mosze wracamy do moderowania i jesteśmy gotowi na nowe wyzwania! 21 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień Czołem! Cieszę się, że się udało. Miło tu znów zajrzeć. Gratuluję wytrwałości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień Ech, już miałem nadzieję na spokój, a tu trzeba będzie wrócić do codziennych dyżurów jako dyżurny zgryźliwy tetryk i komentator-kontestator... W dodatku spamować nie mogę, bo w tak zwanym międzyczasie na TFL sprzedałem obie kurtki (w jeden dzień). Avatar mam więc nieaktualny. Wszystkiego najlepszego na nowej - starej drodze życia dla Kolegów Moderatorów i wszystkich pozostałych. Ciekawe, czy przerwa wyjdzie forum na dobre. @pablocito, sytuacja dojrzała do okolicznościowego limeryka; coś na zachętę, chociaż gdzie mi tam do Wieszcza... Raz jedno stowarzyszenie Za bardzo zaczęło się lenić Terminy poprzegapiali I chcąc nie chcąc musieli Sąsiedzką pomoc docenić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień Dobrze ze znowu nadajecie😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień Super że wszystko wraca do normy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropóh Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień Tak sobie klikam kontrolnie, a tu.... działa!!! Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi