kanapa Opublikowano 4 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2025 I stał się ..d. Giełdy na czerwono, świat się wali a forum odżyło ? 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velahrn Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Cześć Jak zapewne zauważyliście, forum było nieaktywne przez prawie miesiąc. Myślę, że Wam, jako wiernych forumowiczom, należy się wyjaśnienie. W skrócie - daliśmy ciała, jako But w Butonierce. Zaczęło się od zwykłego niedopatrzenia, potem były problemy techniczne, niekompetencja home.pl, licytacja domeny... i gdyby nie pomoc przyjaciół Stowarzyszenia, nie pisałbym tego teraz tutaj. forum.butwbutonierce.pl działa od szesnastu lat (wcześniej jako bespoke.pl) i jest unikalnym zbiorem informacji o polskim świecie mody męskiej, szewcach, krawcach i innych rzemieślnikach, recenzji, adresów, zdjęć i wielu innych informacji, których nie ma nigdzie indziej w polskim Internecie. Pięć lat temu były głosy, że facebook zabije fora. Teraz fejs sam umiera - stał się śmietnikiem, pełnym scamu, AI i botów, gdzie czasem trudno spotkać innego człowieka. Przetrwaliśmy kolejny kryzys i z dumą wciągamy flagę z bucikiem na maszt! Forum ponownie działa, ja i @Mosze wracamy do moderowania i jesteśmy gotowi na nowe wyzwania! 27 2 Cytuj
pablocito Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Czołem! Cieszę się, że się udało. Miło tu znów zajrzeć. Gratuluję wytrwałości 3 Cytuj
lubo69 Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Ech, już miałem nadzieję na spokój, a tu trzeba będzie wrócić do codziennych dyżurów jako dyżurny zgryźliwy tetryk i komentator-kontestator... W dodatku spamować nie mogę, bo w tak zwanym międzyczasie na TFL sprzedałem obie kurtki (w jeden dzień). Avatar mam więc nieaktualny. Wszystkiego najlepszego na nowej - starej drodze życia dla Kolegów Moderatorów i wszystkich pozostałych. Ciekawe, czy przerwa wyjdzie forum na dobre. @pablocito, sytuacja dojrzała do okolicznościowego limeryka; coś na zachętę, chociaż gdzie mi tam do Wieszcza... Raz jedno stowarzyszenie Za bardzo zaczęło się lenić Terminy poprzegapiali I chcąc nie chcąc musieli Sąsiedzką pomoc docenić 4 Cytuj
Castorp Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Dobrze ze znowu nadajecie? 1 Cytuj
m_wujek Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Super że wszystko wraca do normy. 1 Cytuj
Ropóh Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Tak sobie klikam kontrolnie, a tu.... działa!!! Super! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi