Arek Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Witam szukam dobrego zakładu szewskiego na Śląsku , Katowice i okolice. Renowacja obuwia i doprowadzenie do idealnego stanu , polerowanie i konserwacja . Wiem że można samemu ale na naukę jeszcze przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 ponawiam, zna ktoś dobrego szewca z Katowic lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 http://www.szewc.katowice.pl/Start/ktoś zna był? Potrzebuję podzelować nowe buty oraz podreperować zużyte obcasy w innych. Gdzie oddajecie swoje buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 7 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2015 http://www.szewc.katowice.pl/Start/ ktoś zna był? Potrzebuję podzelować nowe buty oraz podreperować zużyte obcasy w innych. Gdzie oddajecie swoje buty? W Skarbku jest dobry szewc. Swoje zelówki robię właśnie tam i jestem zadowolony. Jeśli chodzi o obcasy, to z tym trochę gorzej, bo pan szewc używa jakichś zszywek zamiast gwoździ, ale efekt końcowy, pod względem wytrzymałości obcasów daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralph Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 Czy zna ktoś w Katowicach lub okolicach dobrego szewca, u którego można wymienić podeszwy butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mara Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 Ten szewc w Katowicach w Skarbku nazywa się "Obuwnik" Usługi Szewskie Bogusław Dembiński. Jest nawet film z nim na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=s2VqkKq8ST8&t=20s Jednak, pytanie, czy ktoś wymieniał w tym zakładzie podeszwy w butach szytych metodą GW? Na filmie widać, że w zakładzie nakłada zelówki, rozbija buty, wymienia fleki... To jednak inna (wydaje się bardziej standardowa usługa) niż wymiana podeszwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 Czy ktoś na Śląsku szyje obuwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 Dzień dobry,Panowie odświeżę wątek. Czy ktoś poleci dobrego szewca w Katowicach, albo szerzej, w woj. śląskim? Konkretnie chodzi mi o wszycie/wklejenie zapiętek. Ale też ogólne usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christo Napisano 6 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2020 Dzień dobry, mam podobne pytanie, potrzebuję podzelować kilka par butów, polecicie koledzy kogoś sensownego (dobra relacja jakości do ceny) z okolic Katowic? Ile wg Waszego doświadczenia powinno kosztować podzelowanie jednej pary butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 6 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2020 Damian Parzniowski Piekary śląskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christo Napisano 6 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2020 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
branco Napisano 8 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2020 W dniu 6.03.2020 o 12:23, Christo napisał: Dzień dobry, mam podobne pytanie, potrzebuję podzelować kilka par butów, polecicie koledzy kogoś sensownego (dobra relacja jakości do ceny) z okolic Katowic? Ile wg Waszego doświadczenia powinno kosztować podzelowanie jednej pary butów? W Katowicach polecam Szewską Pasję na ul. Rolnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christo Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2020 Wczoraj zostawiłem buty u Pana Damiana w Piekarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 12 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2020 A ja nie polecam Szewskiej Pasji w Katowicach. Chciałem zabezpieczyć czubki moich berwicków (żabki czy coś) to gość próbował mi wmówić, że takie rzeczy można robić tylko w nowych butach, w takich się tego nie robi, a jak zrobi to będzie wystawać, jedyne co może zrobić to zelówkę na całej podeszwie. Potem pojechałem do wspomnianego szewca w Piekarach, który uzupełnił i zabezpieczył skórą czubki moich Berwicków bez narzekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 12 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2020 5 godzin temu, Fermiol napisał: A ja nie polecam Szewskiej Pasji w Katowicach Gorzej, gdyby się podjął i zepsuł buty. A jak się nie podjął - to chyba dobrze o nim świadczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 12 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2020 34 minuty temu, Bacio napisał: A jak się nie podjął - to chyba dobrze o nim świadczy? Chciał się podjąć, ale nie tego z czym do niego przyszedłem. Poszedłem do innego szewca tak jak mi tu doradzono, który zrobił to bez wydziwiania. Poza tym nabicie żabek to chyba jedna z prostszych czynności dla szewca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi