mosze Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Witam, kupiłem marynarkę na Allegro - ładna, jak nowa, ale ma uszkodzenia na rękawie - tak, jakby ktoś wyrwał firmową metkę. Swoją drogą, ciekawe, skąd ludzie biorą takie rzeczy. W każdym razie - podobno można to naprawić. Większe z uszkodzeń ma mniej więcej 1x3 mm, mniejsze ok 1x2 mm - nie są to dziury, ale jakby zerwana "nawierzchnia" materiału, tak czy owak brzydko to wygląda i rzuca się w oczy. Pytanie - gdzie w Warszawie można to naprawić i za ile (chodzi o szacunek; rozumiem, że fachowiec musi problem obejrzeć). Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rylejew Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 Mały zakład cerowni artystycznej znajduje się przy skrzyżowaniu ulicy Żelaznej ze Złotą i Twardą, a dokładnie mieści się przy przedłużeniu Złotej lub Twardej (nie pamiętam niestety która to dokładnie ulica, potem jednak przechodzi ona w Srebrną). Zakład jest zaraz za rogiem (na rogu jest sklep spożywczy), w otoczeniu fryzjera męskiego, brafittingu i fotografa: łatwo trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Poszukiwany dobry zakład cerowania artystycznego w Warszawie? może ktoś testował w ostatnim czasie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 @PantaRhei, Róg Kruczej i Żurawie- Pani Bożena Kamińska. Kiedyś polecał ją bodajże @Styleman- cerowała mi sweter; byłem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Dnia 1.04.2017 o 10:28, PantaRhei napisał: Poszukiwany dobry zakład cerowania artystycznego w Warszawie? może ktoś testował w ostatnim czasie....? Jeśli chodzi Ci o cerowanie delikatnej wełny (garniturowej), to zapomnij - nie da się jej naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi