Adam1983 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Witam Panowie co sądzicie o tych butach ? https://ochnik.com/buty-meskie-butym-0259-99z21 Cytuj
Velahrn Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zwykłe, tanie klejone buty. Wytrzymają zapewne sezon lub dwa. Nie są ani ładne, ani brzydkie - ot casualowe buty, w jakiś chodzi przeciętny Kowalski. 1 Cytuj
gisch Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Nic szczególnego, nie ma szału, ani tragedii (oczywiście w kategorii "klejone buty z galerii za parę stówek"). Mogą pociągnąć parę sezonów w zależności od użytkowania i chęci wydania dodatkowych kilkudziesięciu złotych na naprawy typu podklejanie. Na jesienno-zimowe chodzenie w terenie niezabudowanym się nadadzą Z uwag praktycznych, buty mają materiałowe podnoski - u mnie wszystkie buty z takim elementem przecierały się w tym miejscu prędzej lub później (w skórzanych jeszcze mi się nie zdarzyło). Da się to naprawić (nawet nie za miliony monet, w tym roku zapłaciłem 40 zł), ale nie każdy szewc się tego podejmie i dla stabilności przydatne jest przeszycie na nosku (jeśli jest nakładany to jest ok, ale przy braku jak w tym modelu może być problem). 1 Cytuj
Adam1983 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Dzięki faktycznie szału nie ma ,ciężko coś znaleźć do 1000 zł w miarę ładnego na zimę do codziennego użytkowania Cytuj
gisch Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 W dniu 8.08.2023 o 14:15, Adam1983 napisał: Dzięki faktycznie szału nie ma ,ciężko coś znaleźć do 1000 zł w miarę ładnego na zimę do codziennego użytkowania Obecnie tak, choć jeszcze rok czy 2 lata temu wybór był całkiem niezły. Najlepiej szukać na jakichś olx/vinted/ebay itp. - zdarzają się nowe pary wystawiane nawet o połowę czy więcej taniej, bo ktoś np. przegapił termin zwrotu, kwestia tylko upolowania właściwego rozmiaru. Z w miarę sensownych butów w niższej cenie mogę polecić z własnego doświadczenia ten model - choć z uwagi na ogólny wygląd i dość wąskie kopyto to raczej opcja mniej casualowa niż te z Ochnika: https://kh-shoes.com/pl/p/Lord-Trzewiki-Cap-toe-Czarne/365 Cytuj
Adam1983 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Też myślałem o tym modelu ale miałem już jedne z Lorda i okazały się kiepskiej jakości ,kupiłem drugi model i były strasznie nie wygodne ,do tego stopnia że chodzenie w nich to była udręka. Ale chyba spróbuje i dam im trzecią szansę. Dzięki za pomoc . Pozdrawiam Cytuj
Forto Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 W dniu 10.08.2023 o 00:27, Adam1983 napisał: Też myślałem o tym modelu ale miałem już jedne z Lorda i okazały się kiepskiej jakości ,kupiłem drugi model i były strasznie nie wygodne ,do tego stopnia że chodzenie w nich to była udręka. Ale chyba spróbuje i dam im trzecią szansę. Dzięki za pomoc . Pozdrawiam Zawsze możesz spróbować Clarks. Robią całkiem solidne buty, no i wygodne. Kwestia estetyki czy Ci pasuje np cos takiego Kozaki Clarks Batcombe Lord 261348577 Black | eobuwie.com.pl Clarks BATCOMBE LORD Czarny - Bezpłatna dostawa | Spartoo.pl ! - Buty Buty za kostkę Meskie 679,00 zł Cytuj
Adam1983 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Dzięki ,zobaczę . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi