Adam1983 Napisano 8 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2023 Witam Panowie co sądzicie o tych butach ? https://ochnik.com/buty-meskie-butym-0259-99z21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 8 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2023 Zwykłe, tanie klejone buty. Wytrzymają zapewne sezon lub dwa. Nie są ani ładne, ani brzydkie - ot casualowe buty, w jakiś chodzi przeciętny Kowalski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisch Napisano 8 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2023 Nic szczególnego, nie ma szału, ani tragedii (oczywiście w kategorii "klejone buty z galerii za parę stówek"). Mogą pociągnąć parę sezonów w zależności od użytkowania i chęci wydania dodatkowych kilkudziesięciu złotych na naprawy typu podklejanie. Na jesienno-zimowe chodzenie w terenie niezabudowanym się nadadzą Z uwag praktycznych, buty mają materiałowe podnoski - u mnie wszystkie buty z takim elementem przecierały się w tym miejscu prędzej lub później (w skórzanych jeszcze mi się nie zdarzyło). Da się to naprawić (nawet nie za miliony monet, w tym roku zapłaciłem 40 zł), ale nie każdy szewc się tego podejmie i dla stabilności przydatne jest przeszycie na nosku (jeśli jest nakładany to jest ok, ale przy braku jak w tym modelu może być problem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1983 Napisano 8 Sierpień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2023 Dzięki faktycznie szału nie ma ,ciężko coś znaleźć do 1000 zł w miarę ładnego na zimę do codziennego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisch Napisano 9 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2023 W dniu 8.08.2023 o 14:15, Adam1983 napisał: Dzięki faktycznie szału nie ma ,ciężko coś znaleźć do 1000 zł w miarę ładnego na zimę do codziennego użytkowania Obecnie tak, choć jeszcze rok czy 2 lata temu wybór był całkiem niezły. Najlepiej szukać na jakichś olx/vinted/ebay itp. - zdarzają się nowe pary wystawiane nawet o połowę czy więcej taniej, bo ktoś np. przegapił termin zwrotu, kwestia tylko upolowania właściwego rozmiaru. Z w miarę sensownych butów w niższej cenie mogę polecić z własnego doświadczenia ten model - choć z uwagi na ogólny wygląd i dość wąskie kopyto to raczej opcja mniej casualowa niż te z Ochnika: https://kh-shoes.com/pl/p/Lord-Trzewiki-Cap-toe-Czarne/365 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1983 Napisano 9 Sierpień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2023 Też myślałem o tym modelu ale miałem już jedne z Lorda i okazały się kiepskiej jakości ,kupiłem drugi model i były strasznie nie wygodne ,do tego stopnia że chodzenie w nich to była udręka. Ale chyba spróbuje i dam im trzecią szansę. Dzięki za pomoc . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 21 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2023 W dniu 10.08.2023 o 00:27, Adam1983 napisał: Też myślałem o tym modelu ale miałem już jedne z Lorda i okazały się kiepskiej jakości ,kupiłem drugi model i były strasznie nie wygodne ,do tego stopnia że chodzenie w nich to była udręka. Ale chyba spróbuje i dam im trzecią szansę. Dzięki za pomoc . Pozdrawiam Zawsze możesz spróbować Clarks. Robią całkiem solidne buty, no i wygodne. Kwestia estetyki czy Ci pasuje np cos takiego Kozaki Clarks Batcombe Lord 261348577 Black | eobuwie.com.pl Clarks BATCOMBE LORD Czarny - Bezpłatna dostawa | Spartoo.pl ! - Buty Buty za kostkę Meskie 679,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1983 Napisano 21 Sierpień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2023 Dzięki ,zobaczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi