spacerowicz92 Napisano 1 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2023 Panowie, dzisiaj dotarły do mnie buty z trwającej aktualnie wyprzedaży na herringshoes.co.uk Niestety, na obu butach dostrzegam liczne skazy - czy to normalne że trafiają w takim stanie? To mój pierwszy zakup GYW od tego producenta. Czy ktoś bardziej doświadczony mógłby się wypowiedzieć? Jakieś porady co z tym dalej zrobić? Zostawić czy pisać do producenta? https://imgur.com/a/HcyWNMZ link do galerii I przykładowe zdjęcie Biorąc pod uwagę cenę może nie powinienem narzekać a skazy są do zamaskowania? Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 1 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2023 Buty to typowe secondy. IMO bez problemu dowolna pasta sobie z tym poradzi. Jak promocja była dobra, to zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spacerowicz92 Napisano 1 Sierpień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2023 15 minutes ago, Velahrn said: Buty to typowe secondy. IMO bez problemu dowolna pasta sobie z tym poradzi. Jak promocja była dobra, to zostaw. Dziękuję za pomoc. ~330 za GYW od solidnej marki to chyba bardzo dobry deal, więc nie spieszy mi się ze zwrotem, GYW trzewiki potrafią kosztować grubo powyżej 800zł. Tym bardziej że rozmiar jest niemal idealny - minimalnie na szerokość czuć ucisk ale to jest chyba do rozchodzenia. Zresztą może jestem nieprzyzwyczajony do dobrze dopasowanych butów bo do tej pory zawsze miałem sporo zapasu w czubku buta. Konsultant z Herringa zaproponował wymianę Steepertona, na razie czekam na odpowiedź bo spytałem czy to się wiąże z jakimiś opłatami (mam etykietę zwrotną ale na stronie coś o tym mieli wspomniane). Jeśli tak, to sobie zostawię i nie będę zawracał głowy. A jaka pasta by do tego pasowała? BATH mają dołączony krem od Herringa więc na jakiś czas wystarczy ale przydałby się jakiś sprawdzony specyfik do obu. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i poświęcony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 1 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2023 Zakładam, że 330 PLN, a nie GBP? Jeśli tak, to dobry deal. Powinno wystarczyć to to https://multirenowacja.pl/shoe-cream-tarrago-50ml-krem-do-skor-90-kolorow.html?gclid=Cj0KCQjw2qKmBhCfARIsAFy8buKCd5JaEcI0NaiQxHLMESgYakH_dlRii4b4J7m3-o4M4wqDZkNJ_tsaAhfQEALw_wcB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spacerowicz92 Napisano 2 Sierpień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2023 Tak, PLN Tylko zastanawia mnie jaki kolor pasowałby do tych Steepertonów. Nie wydaje mi się żeby czarny się nadał, z drugiej strony jak wezmę neutralny to nie zamaskuje to tych jasnych smug w pobliżu podeszwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 2 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2023 12 godzin temu, spacerowicz92 napisał: Tak, PLN Tylko zastanawia mnie jaki kolor pasowałby do tych Steepertonów. Nie wydaje mi się żeby czarny się nadał, z drugiej strony jak wezmę neutralny to nie zamaskuje to tych jasnych smug w pobliżu podeszwy. Ciemnoszary może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spacerowicz92 Napisano 3 Sierpień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2023 Chyba taki będzie najlepszy, nawet jak będzie nieco ciemniejszy niż aktualny kolor to w sumie nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spacerowicz92 Napisano 8 Sierpień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2023 On 8/2/2023 at 12:17 AM, Velahrn said: Zakładam, że 330 PLN, a nie GBP? Jeśli tak, to dobry deal. Powinno wystarczyć to to https://multirenowacja.pl/shoe-cream-tarrago-50ml-krem-do-skor-90-kolorow.html?gclid=Cj0KCQjw2qKmBhCfARIsAFy8buKCd5JaEcI0NaiQxHLMESgYakH_dlRii4b4J7m3-o4M4wqDZkNJ_tsaAhfQEALw_wcB Mam jeszcze jedno pytanie, czytam poradnik dotyczący pielęgnacji mr vintage i tam krem do skóry i pasta są wyszczególnione jako osobne pozycje. Czy w takim razie do tego kremu dobrze by było dokupić jakiś dodatkowy produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 8 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2023 58 minut temu, spacerowicz92 napisał: Mam jeszcze jedno pytanie, czytam poradnik dotyczący pielęgnacji mr vintage i tam krem do skóry i pasta są wyszczególnione jako osobne pozycje. Czy w takim razie do tego kremu dobrze by było dokupić jakiś dodatkowy produkt? Zasadniczo, krem jest do koloru i odżywienia, pasta dla połysku i wykończenia. Spokojnie sam krem wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2023 Krem na miętkie, pasta na twarde 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi