Karczmarz Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 A będzie to lewy but czy prawy? To zalezy od preferencji politycznych, choc nie wiem czy dla osob niechcacych afiszowac sie ze swoimi pogladami bedzie istniec wersja z obomabutami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 A będzie to lewy but czy prawy? To zalezy od preferencji politycznych, choc nie wiem czy dla osob niechcacych afiszowac sie ze swoimi pogladami bedzie istniec wersja z obomabutami? raczej ze srodkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Ja się pytam czy to prawda, że portal kozaczek.pl oprotestował logo na torbie i robi własną konkurencyjną. Będzie podobno nie ze skóry tylko z newbook'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Trzeba na to uważać... odkąd pozwali a.pl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 A będzie to lewy but czy prawy? To zalezy od preferencji politycznych, choc nie wiem czy dla osob niechcacych afiszowac sie ze swoimi pogladami bedzie istniec wersja z obomabutami? raczej ze srodkowym. kalosz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 To fajnie by było by to logo było możliwie małeDlaczego tak byś chciał? Czesc. Sam projekt torby bardzo mi sie podoba i w ogóle cała inicjatywa to świetny pomysł, natomiast niespecjalnie kręci mnie takie ani inne logowanie produktów, więc o ile logo już musi być, to dla mnie osobiście - im mniejsze, tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Dobrze, że jak był projekt forumowy zakupu tych małych kawałków metalu, to logo było stosunkowo małe. Nie razi aż tak bardzo. Choć z drugiej strony but zajął całą powierzchnię zamówionych blaszek. Wszystko zależy, jak spojrzeć na temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 kalosz? Może raczej pantofle dworskie - z tego co wiem, oryginalne nie były rozróżniane na prawe i lewe. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi