Karczmarz Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 A będzie to lewy but czy prawy? To zalezy od preferencji politycznych, choc nie wiem czy dla osob niechcacych afiszowac sie ze swoimi pogladami bedzie istniec wersja z obomabutami? Cytuj
el-biczel Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 A będzie to lewy but czy prawy? To zalezy od preferencji politycznych, choc nie wiem czy dla osob niechcacych afiszowac sie ze swoimi pogladami bedzie istniec wersja z obomabutami? raczej ze srodkowym. Cytuj
NieMy Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Ja się pytam czy to prawda, że portal kozaczek.pl oprotestował logo na torbie i robi własną konkurencyjną. Będzie podobno nie ze skóry tylko z newbook'u. Cytuj
Misza Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Trzeba na to uważać... odkąd pozwali a.pl... Cytuj
PawelR Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 A będzie to lewy but czy prawy? To zalezy od preferencji politycznych, choc nie wiem czy dla osob niechcacych afiszowac sie ze swoimi pogladami bedzie istniec wersja z obomabutami? raczej ze srodkowym. kalosz? Cytuj
utrzymuje_mnie_żona Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 To fajnie by było by to logo było możliwie małeDlaczego tak byś chciał? Czesc. Sam projekt torby bardzo mi sie podoba i w ogóle cała inicjatywa to świetny pomysł, natomiast niespecjalnie kręci mnie takie ani inne logowanie produktów, więc o ile logo już musi być, to dla mnie osobiście - im mniejsze, tym lepiej. Cytuj
Misza Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Dobrze, że jak był projekt forumowy zakupu tych małych kawałków metalu, to logo było stosunkowo małe. Nie razi aż tak bardzo. Choć z drugiej strony but zajął całą powierzchnię zamówionych blaszek. Wszystko zależy, jak spojrzeć na temat... Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 kalosz? Może raczej pantofle dworskie - z tego co wiem, oryginalne nie były rozróżniane na prawe i lewe. Pozdrawiam, Dr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi