Loom Napisano 15 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2013 Na ślub nie zakładałbym brązu. Zwykle do granatowego/niebieskiego garnituru zawsze zakładam brązowe obuwie. Uważam, że pan młody w czarnym wizytowym garniturze wygląda bardzo poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 15 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2013 że pan młody w czarnym wizytowym garniturze wygląda bardzo poprawnie... (...) w nocy, gdy ten czarny garnitur udaje smoking, ale to tak ni w 5 ni w 10, ani to garnitur, ani to smoking. Zresztą granatowy garnitur później można wykorzystać, czarny będzie wisiał w szafie i się kurzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Ja czasem chadzam w czarnym garniturze. Mam dwa: jeden klasyczny i drugi z dwurzędówką. Zakładam go najczęściej wieczorem lub np. na ślub. W ogóle kłopot z tymi weselami i ślubami. Nawiązałem do tego problemu w innym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 (ciach) Mam dwa (garnitury): jeden klasyczny i drugi z dwurzędówką. (ciach) Czy mógłbyś rozwinąć, opisać tą klasyfikację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 Przepraszam za skrót myślowy. Jeden garnitur czarny ma otwarte klapy, zapinany na dwa guziki, drugi klapy zamknięte sześć guzików (marynarka dwurzędowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi