Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do posiadaczy butów Loding lub do osób, które je dobrze znają, np. z warszawskiego sklepu.

Noszę się z zamiarem zakupu tego oto modelu:

http://www.loding.fr/en_16_shoes_richel ... on_en.html

Czy kolor na zdjęciu dobrze oddaje stan faktyczny?

Jak wygląda sprawa z rozmiarówką w Loding (czy są większe lub mniejsze niż typowe?)

Noski są dość wydłużone. Czy faktycznie wygląda to dobrze, czy jednak przesadnie?

Jeśli nie Loding, to co? W podobnym fasonie i kolorze?

Opublikowano

Kolor taki jak na zdjęciu, buty świetnie wykonane, ale są masakrycznie wydłużone, czego nie oddają zdjęcia, jest tylko jeden model, który ma przyzwoitą długość i nie wygląda groteskowo. A co do rozmiarówki, moim zdaniem jest ok, ani zawyżona, ani zaniżona. Inna kwestia, że większośc, które mierzyłem, były stosunkowo wąskie, więc ostrożnie.

Opublikowano

http://www.loding.fr/en_16_shoes_richel ... ne_en.html

Ten właśnie, dostępny w różnych kolorach, ja mierzyłem akurat te i tu kilka słów ode mnie:

facet, który tam pracuje to, za największym przeproszeniem, palant. Mierzyłem te buty i podziękowałem, bo powiedziałem, że nie wydam ponad 200 pln więcej za fakt kupowania w sklepie. A on mi mówi, że nie radzi zamawiać przez internet, bo coś tam, bo buty, które mierzyłem już są niedostępne i tego typu ściema, która mnie, jako klienta, po prostu obraża. Zatem sklep w Galerii Mokotów proponuję wykorzystać tylko jako przymierzalnię.

Opublikowano

Kontakt emailowy ze sklepem internetowym nie istnieje- nie odpowiadają na maile po angielsku.

Na maile po francusku ponoć też.

Koszt przesyłki do Polski jest dość wysoki.

Ze swoich zakupów jestem zadowolony.

Kolor na zdjęciach w kwestii jasnego brązu- żółtego, jest ciut inny niż w rzeczywistości.