macaroni Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Trzyczęściowym garniturem koniecznie pochwal się w dziale Bespoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varney Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Ależ oczywiście, Macaroni. Zarówno jednym, jak i drugim. Przy okazji chciałbym pogratulować burzliwej, ale udanej przygody z Fresco. To tkanina numer 0519, prawda? patrząc na próbkę nie potrafiłem sobie wyobrazić gotowego garnituru, a w różnym świetle odcień wydawał mi się coraz mniej atrakcyjny. Zobaczywszy zdjęcia na blogu stwierdzam, że muszę popracować nad wyobraźnią. (Grenadyny ze zdjęć też zazdroszczę. Ja jestem za ciemny na ten kolor...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Masz na myśli karnację? Myślę, że przy śniadej cerze ten kolor sprawdzałby się jeszcze lepiej. Co do fresco 519 to mi też nie stanęło wyobraźni o czym pisałem na blogu. Na szczęście fantastyczna praca Gest Mody spowodowały że już lubię ten garnitur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varney Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Jestem dość blady, z niemal czarnymi włosami, oczami, grubymi brwiami i zarostem. Sądzę, że koralowy to raczej nie mój odcień, zwłaszcza w połączeniu z jasnymi barwami pokroju 519 (zgodnie z sugestią poniżej przenoszę dalsze dywagacje do działu Bespoke.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Varney, to jest idealny temat do działu Bespoke. Proszę zacznij tam ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi