achozen Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Jak w temacie - poszukuję dobrych jakościowo koszulek polo. Chciałbym kupić kilka i nie przesadzić z wydatkiem, więc interesują mnie takie do 150-200 zł. Aktualnie mam na oku te od Vistuli i Massimo Dutti. Na allegro widziałem ciekawe koszulki Hugo Boss, ale to chyba podróbki, gdyż normalnie kosztują dwa razy tyle. Co polecacie w tym przedziale cenowym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Polowanie w tkmaxx (można przymierzyć) lub zakupy na ebay (tutaj trudniej przymierzyć, ale sporo sprzedawców podaje wymiary). Ja mogę polecić A&F i Hollister (ale sprzed wielu lat, obecnie to szmaty). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paczuch Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Polo Ralph Lauren - z wyprzedaży, da rade zmieścić się w budżecie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grafa Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Uniqlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts