macaroni Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Panowie, jak wiadomo dwa podstawowe kolory garniturów to szary i granatowy. Jedni lepiej się czują w szarych, inni w granatowych. Stąd moje pytanie- jaki jest wasz kolor podstawowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzydalllo Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 W związku z moim kolorytem skóry uważam że świetnie wyglądam i w tym i w tym, jeśli chodzi o moje osobiste preferencje i sympatie stawiam na równi granatowy z szarym. A gdzie opcja czarny w ankiecie do zaznaczenia? 90% polskich "elegantów" nie będzie miało na co zagłosować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macaroni Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 To forum nie jest dla nich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MarcinHas Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 U mnie tylko i wyłącznie granat i tylko w "szkolnym" włoskim odcieniu:) Niestety, byłem przez to kilkukrotnie brany za obsługę w supermarkecie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Zaremba Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Generalnie im wcześniej tym bardziej szary, im później tym raczej granatowy, ale serce mam chyba po granatowej stronie hehe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MarcinHas Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Panie Macieju, to mnie Pan pocieszył! Mam 35 lat i nigdy nie nosiłem szarości. Więc teraz będę miał już tylko z górki:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macaroni Posted April 1, 2010 Author Report Share Posted April 1, 2010 Ja sam jestem "szary" (32 lata), ale uważa się, że szarość dobrze pasuje ludziom starszym. Po prostu dobrze wygląda z siwymi/ szpakowatymi włosami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznański Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Co sądzicie o połączeniu szarej marynarki do rudych włosów, do tej pory preferowałem granatowe odcienie, ale dziś przymierzyłem marynakrę w odcieniu szarości i sam już nie wiem. Jakie jest Wasze spojrzenie na tę kwestie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzydalllo Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Poznański, jestem zdania iż szary pasuje wszystkim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernestson Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 U mnie na razie 50/50 ale w planach więcej szarego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hjalmar Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Nie uważacie, że do ciemnych włosów bardziej pasuje szary niż granatowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macaroni Posted May 20, 2010 Author Report Share Posted May 20, 2010 Tak uważam. Za to do włosów żółtych, jasnych, brązowych lepiej niebieski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ę-żine Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Ja się nie zgodzę. Uważam, że wszystko zależy jak wszystko w człowieku się komponuje. Ja sam wielokrotnie zmieniałem kolor włosów (naturalne - średni brąz) i wszystkie zmiany, no może oprócz pierwszego tlenionego blondu, nie wpływały na moją zgodność z poszczególnymi kolorami. Nawet mój obecny kolor(ale już niedługo ) Czerń z poblaskiem fioletu i granatu, nie odrzuca grantu czy też szarości. Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts