macaroni Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Panowie, jak wiadomo dwa podstawowe kolory garniturów to szary i granatowy. Jedni lepiej się czują w szarych, inni w granatowych. Stąd moje pytanie- jaki jest wasz kolor podstawowy? Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 W związku z moim kolorytem skóry uważam że świetnie wyglądam i w tym i w tym, jeśli chodzi o moje osobiste preferencje i sympatie stawiam na równi granatowy z szarym. A gdzie opcja czarny w ankiecie do zaznaczenia? 90% polskich "elegantów" nie będzie miało na co zagłosować Cytuj
macaroni Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 To forum nie jest dla nich. Cytuj
Gość MarcinHas Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 U mnie tylko i wyłącznie granat i tylko w "szkolnym" włoskim odcieniu:) Niestety, byłem przez to kilkukrotnie brany za obsługę w supermarkecie:) Cytuj
Maciej Zaremba Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Generalnie im wcześniej tym bardziej szary, im później tym raczej granatowy, ale serce mam chyba po granatowej stronie hehe... Cytuj
Gość MarcinHas Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Panie Macieju, to mnie Pan pocieszył! Mam 35 lat i nigdy nie nosiłem szarości. Więc teraz będę miał już tylko z górki:) Cytuj
macaroni Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja sam jestem "szary" (32 lata), ale uważa się, że szarość dobrze pasuje ludziom starszym. Po prostu dobrze wygląda z siwymi/ szpakowatymi włosami. Cytuj
poznański Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Co sądzicie o połączeniu szarej marynarki do rudych włosów, do tej pory preferowałem granatowe odcienie, ale dziś przymierzyłem marynakrę w odcieniu szarości i sam już nie wiem. Jakie jest Wasze spojrzenie na tę kwestie. Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Poznański, jestem zdania iż szary pasuje wszystkim. Cytuj
Ernestson Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 U mnie na razie 50/50 ale w planach więcej szarego. Cytuj
Gość Hjalmar Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Nie uważacie, że do ciemnych włosów bardziej pasuje szary niż granatowy? Cytuj
macaroni Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Tak uważam. Za to do włosów żółtych, jasnych, brązowych lepiej niebieski. Cytuj
Ę-żine Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Ja się nie zgodzę. Uważam, że wszystko zależy jak wszystko w człowieku się komponuje. Ja sam wielokrotnie zmieniałem kolor włosów (naturalne - średni brąz) i wszystkie zmiany, no może oprócz pierwszego tlenionego blondu, nie wpływały na moją zgodność z poszczególnymi kolorami. Nawet mój obecny kolor(ale już niedługo ) Czerń z poblaskiem fioletu i granatu, nie odrzuca grantu czy też szarości. Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi