macaroni Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 Panowie, jak wiadomo dwa podstawowe kolory garniturów to szary i granatowy. Jedni lepiej się czują w szarych, inni w granatowych. Stąd moje pytanie- jaki jest wasz kolor podstawowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 W związku z moim kolorytem skóry uważam że świetnie wyglądam i w tym i w tym, jeśli chodzi o moje osobiste preferencje i sympatie stawiam na równi granatowy z szarym. A gdzie opcja czarny w ankiecie do zaznaczenia? 90% polskich "elegantów" nie będzie miało na co zagłosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 26 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 To forum nie jest dla nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MarcinHas Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 U mnie tylko i wyłącznie granat i tylko w "szkolnym" włoskim odcieniu:) Niestety, byłem przez to kilkukrotnie brany za obsługę w supermarkecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Zaremba Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Generalnie im wcześniej tym bardziej szary, im później tym raczej granatowy, ale serce mam chyba po granatowej stronie hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MarcinHas Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Panie Macieju, to mnie Pan pocieszył! Mam 35 lat i nigdy nie nosiłem szarości. Więc teraz będę miał już tylko z górki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Ja sam jestem "szary" (32 lata), ale uważa się, że szarość dobrze pasuje ludziom starszym. Po prostu dobrze wygląda z siwymi/ szpakowatymi włosami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poznański Napisano 2 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Co sądzicie o połączeniu szarej marynarki do rudych włosów, do tej pory preferowałem granatowe odcienie, ale dziś przymierzyłem marynakrę w odcieniu szarości i sam już nie wiem. Jakie jest Wasze spojrzenie na tę kwestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Poznański, jestem zdania iż szary pasuje wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 U mnie na razie 50/50 ale w planach więcej szarego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hjalmar Napisano 20 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2010 Nie uważacie, że do ciemnych włosów bardziej pasuje szary niż granatowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 20 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2010 Tak uważam. Za to do włosów żółtych, jasnych, brązowych lepiej niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ę-żine Napisano 21 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2010 Ja się nie zgodzę. Uważam, że wszystko zależy jak wszystko w człowieku się komponuje. Ja sam wielokrotnie zmieniałem kolor włosów (naturalne - średni brąz) i wszystkie zmiany, no może oprócz pierwszego tlenionego blondu, nie wpływały na moją zgodność z poszczególnymi kolorami. Nawet mój obecny kolor(ale już niedługo ) Czerń z poblaskiem fioletu i granatu, nie odrzuca grantu czy też szarości. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi