pniklewicz Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Zgodnie z obietnicą złożoną na forum udostępniam zdjęcia mojego garnituru uszytego przez krawca Gulczyńskiego. Byłó to moje pierwsze zamówienie u tego krawca, następne zamówienie jest dużo lepsze, ale jeszcze muszę poczekać z jego publikacją pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pniklewicz Napisano 24 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 i pomniejszone zdjęcia bo poprzednie wyszły strasznie duże na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Uważam, że marynarka bardzo brzydko leży w ramionach; wygląda zresztą na zbyt szeroką. To jest taki mój "konik", ale w sumie po to się nosi marynarkę, zwłaszcza garniturową (z konstrukcją ramion), aby wyrównywała co trzeba i dawała ładną, prostą linię, ew. lekko wypukłą krzywą. To linię ramion w marynarce najbardziej widać. U Ciebie ramiona są wklęsłe (zagięte w dół); dla mnie w marynarkach RTW jest to dyskwalifikujące. Marynarki szyte na miarę powinny z automatu lepiej leżeć. Szkoda, że nie jesteś w butach, bo wtedy byłoby widać długość spodni (no i nieco inaczej się układają). Ale to jest szczegół, który można łatwo skorygować. Ponadto - spróbuj robić zdjęcia z poziomu talii (mniej więcej połowy sylwetki). Lepiej widać proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pniklewicz Napisano 24 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 To zamówienie nie było najlepsze ... W następnym zażądałem od krawca lepszego dopasowania marynarki... Człowiek uczy się współpracy z krawcem, niestety wymaga to czasu i pieniędzy ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Człowiek uczy się współpracy z krawcem, niestety wymaga to czasu i pieniędzy ... No nie, bez przesady z tą współpracą Można popełnić błąd, prosząc o krój niedopasowany do sylwetki itp. (np. na 3 guziki zamiast na 2, albo za krótką, albo źle umieścić zapięcie). Ale pierwszy lepszy Hilfiger z półki będzie lepiej leżał w ramionach. Tutaj krawiec się po prostu nie popisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Zdjęcia do wymiany! Poprosimy o zdjęcia w butach! Panowie, trzymajmy poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi