Misza Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Nie rozumiałem istoty problemu dopóki nie zobaczyłem skutków u znajomego. Koszmar jakiś. Normalnie trzeba w samochodzie zmieniać obuwie... koszmar jakiś. Ja na szczęście nie mam podobnych problemów. Choć raz krótsze nogi okazują się zaletą. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wystarczy samochod z automatyczna skrzynia i tempomatem. Znaczaco ulatwia zycie . A tak serio, przy rozmiarze 10F nigdy nie zauwazylem wiekszych uszkodzen spowodowanych jazda samochodem. Cytuj
Marek2011 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 Rocznie przejeżdżam ok. 45 000 km, czyli taki średni zakres. Przekładnia ręczna, brak tempomatu. Jedyne skutki jazdy widzę na obcasie prawego buta, ale wystarczy co jakiś czas zapastować i jest w porządku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi