Misza Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Nie rozumiałem istoty problemu dopóki nie zobaczyłem skutków u znajomego. Koszmar jakiś. Normalnie trzeba w samochodzie zmieniać obuwie... koszmar jakiś. Ja na szczęście nie mam podobnych problemów. Choć raz krótsze nogi okazują się zaletą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Wystarczy samochod z automatyczna skrzynia i tempomatem. Znaczaco ulatwia zycie . A tak serio, przy rozmiarze 10F nigdy nie zauwazylem wiekszych uszkodzen spowodowanych jazda samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Rocznie przejeżdżam ok. 45 000 km, czyli taki średni zakres. Przekładnia ręczna, brak tempomatu. Jedyne skutki jazdy widzę na obcasie prawego buta, ale wystarczy co jakiś czas zapastować i jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi