mosze Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam, kupiłem marynarkę na Allegro - ładna, jak nowa, ale ma uszkodzenia na rękawie - tak, jakby ktoś wyrwał firmową metkę. Swoją drogą, ciekawe, skąd ludzie biorą takie rzeczy. W każdym razie - podobno można to naprawić. Większe z uszkodzeń ma mniej więcej 1x3 mm, mniejsze ok 1x2 mm - nie są to dziury, ale jakby zerwana "nawierzchnia" materiału, tak czy owak brzydko to wygląda i rzuca się w oczy. Pytanie - gdzie w Warszawie można to naprawić i za ile (chodzi o szacunek; rozumiem, że fachowiec musi problem obejrzeć). Dzięki. Cytuj
Rylejew Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Mały zakład cerowni artystycznej znajduje się przy skrzyżowaniu ulicy Żelaznej ze Złotą i Twardą, a dokładnie mieści się przy przedłużeniu Złotej lub Twardej (nie pamiętam niestety która to dokładnie ulica, potem jednak przechodzi ona w Srebrną). Zakład jest zaraz za rogiem (na rogu jest sklep spożywczy), w otoczeniu fryzjera męskiego, brafittingu i fotografa: łatwo trafić. Cytuj
PantaRhei Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Poszukiwany dobry zakład cerowania artystycznego w Warszawie? może ktoś testował w ostatnim czasie....? Cytuj
Koval Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2017 @PantaRhei, Róg Kruczej i Żurawie- Pani Bożena Kamińska. Kiedyś polecał ją bodajże @Styleman- cerowała mi sweter; byłem zadowolony. 1 Cytuj
mosze Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Dnia 1.04.2017 o 10:28, PantaRhei napisał: Poszukiwany dobry zakład cerowania artystycznego w Warszawie? może ktoś testował w ostatnim czasie....? Jeśli chodzi Ci o cerowanie delikatnej wełny (garniturowej), to zapomnij - nie da się jej naprawić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi