Gość grzesiek Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 Przyznać mi się, który zna moja koleżankę, mgr inż. arch. Karolinę W-M, z miejscowości Ż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 Pytam, bo rzeczona twierdzi, że na tym forum jest użytkownik bliski mi poczuciem humoru i twierdzi żeśmy jak bracia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 @mgr inż. Karolino W-M! Wszyscy na tym forum mają poczucie humoru i są jak bracia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 26 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2012 Być może ja... jeśli podasz jej dokładniejsze dane na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamola Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Myslę,że jeśli dane "mgr inż. arch. Karolinę W-M, z miejscowości Ż" nie wystarczają ci do pełnej identyfikacji, to chyba jednak to nie jest ta osoba którą znasz. No chyba,że w miejscowości Ż jes bardzo dużo Karolin z dwuczłonowymi nazwiskami zaczynającymi się na W i M- taki lokalny folklor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Dziękuję za Twoją oddaną pomoc we wspólnej dedukcji z Grześkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi