morsfinek Napisano 11 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2020 Jak mogę naprawić taką dziurkę w gumie przy bucie? Dodatkowo proszę o polecenie jaki ejś pasty do skórzanych butów z woskiem pszczelim, która na pewno zabezpieczy przed wodą i wilgocią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 11 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2020 W mojej ocenie, jedynym wyjściem będzie podklejenie tego miejscowo od środka łatką ze skóry w odpowiednim kolorze. Dziury jako takiej to nie usunie, ale nic się z tym dalej dziać nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2020 Można spróbować też dać do zacerowania - jeśli fachowiec się podejmie to efekt powinien być lepszy niż podklejanie... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 12 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 Pasty od Saphira, na to warstwa wosku od tego samego producenta i nie powinno być żadnych problemów. Tylko z doświadczenia powiem, że pasty zdecydowanie z wyższej lini Medaille D'or, co do wosku nie zauważyłem aż takiej różnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsfinek Napisano 12 Lipiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 16 minut temu, john220 napisał: Pasty od Saphira, na to warstwa wosku od tego samego producenta i nie powinno być żadnych problemów. Tylko z doświadczenia powiem, że pasty zdecydowanie z wyższej lini Medaille D'or, co do wosku nie zauważyłem aż takiej różnicy. Pasta woskowa może być? https://pielegnacjaobuwia.pl/pl/p/Pasta-Woskowa-do-Butow-SAPHIR-Medaille-50ml/763 ps. Nie mogę znaleźć oddzielnie 😕 A i znalazłam z czego są wykonane buty Materiał wierzchni: najwyższej jakości skóra bydlęca, wstawki z miękkiej skóry nappa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 14 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 Pasta woskowa to w uproszczeniu zwyczajnie wosk, a to pierwsze to pommadier. Tutaj link: https://multirenowacja.pl/manufacturer/saphir-medaille-d-or/krem-do-obuwia-butow-pommadier-75ml-saphir-medaille-d-or.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi