Tezeusz Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 Panowie, może komuś, kiedyś, gdzieś rzuciła się w oczy taka kolorystyka tkanin? Jeśli tak, to może podpowiecie gdzie szukać. Szukam takiego materiału na kamizelkę. Wełna lub mieszanka. Poniżej na zdjęciu kolorystyka kamizelki o jaką mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 Kratka księcia Walii szaro-beżowa. Zack Roman na pewno ma takie tkaniny. Inne źródło to brytyjski ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Chcesz kupić tkaninę czy uszyć marynarkę? Jeśli to drugie, to w Macaroni Tomato znajdziemy coś podobnego, ze dwie takie tkaniny kojarzę od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tezeusz Napisano 20 Czerwiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Ok. Dzięki za info. Podpytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tezeusz Napisano 20 Czerwiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 11 godzin temu, Meander napisał: Chcesz kupić tkaninę czy uszyć marynarkę? Jeśli to drugie, to w Macaroni Tomato znajdziemy coś podobnego, ze dwie takie tkaniny kojarzę od ręki. Tkaninę. Chcę uszyć kamizelkę u swojego krawca. Bardzo sympatyczny, starszej daty fachowiec i chciałbym dać mu coś do uszycia z garderoby męskiej. Małe miasteczko, więc głównie poprawki i realizacje strojów dla kobiet. Ale widzę „błysk w oku” gdy zajmuje się garderobą męską. Dawniej zajmował się typowo szyciem garniturów. Dopasowywałem u niego garnitur od SuSu (poprawki praktycznie wszędzie gdzie można było ich dokonać). Byłem dość zadowolony z efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 No to nie pomogę niestety. Tkaniny o których myślałem nie są dostępne w handlu detalicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tezeusz Napisano 20 Czerwiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 13 godzin temu, Meander napisał: Chcesz kupić tkaninę czy uszyć marynarkę? Jeśli to drugie, to w Macaroni Tomato znajdziemy coś podobnego, ze dwie takie tkaniny kojarzę od ręki. Tkaninę. Chcę uszyć kamizelkę u swojego krawca. Bardzo sympatyczny, starszej daty fachowiec i chciałbym dać mu coś do uszycia z garderoby męskiej. Małe miasteczko, więc głównie poprawki i realizacje strojów dla kobiet. Ale widzę „błysk w oku” gdy zajmuje się garderobą męską. Dawniej zajmował się typowo szyciem garniturów. Dopasowywałem u niego garnitur od SuSu (poprawki praktycznie wszędzie gdzie można było ich dokonać). Byłem dość zadowolony z efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tezeusz Napisano 20 Czerwiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Teraz, Tezeusz napisał: Tkaninę. Chcę uszyć kamizelkę u swojego krawca. Bardzo sympatyczny, starszej daty fachowiec i chciałbym dać mu coś do uszycia z garderoby męskiej. Małe miasteczko, więc głównie poprawki i realizacje strojów dla kobiet. Ale widzę „błysk w oku” gdy zajmuje się garderobą męską. Dawniej zajmował się typowo szyciem garniturów. Dopasowywałem u niego garnitur od SuSu (poprawki praktycznie wszędzie gdzie można było ich dokonać). Byłem dość zadowolony z efektu końcowego. Rozumiem. Ale i tak dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi