jabbero Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 d_box, dokładnie. Sprowadzony z ziemi włoskiej do polskiej. Sam sprowadzałem. Jakby co to na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Znalazłem kilka starszych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 fajny klimat! ... to jeszcze musimy założyć temat "co masz dziś w piersiówce" pozdrawiam D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Znalazłem kilka starszych zdjęć Tomek w 83' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Nie no bez przesady....przecież pod budynkiem po drugiej stronie stoi AUDI Q5 A w tym wątku są zdjęcia facetów na koniach z łukiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi