Davero Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Panowie, z uwagi na to, że potrzebuję dość pilnie nabyć poszetkę, a - jak dotąd - nie interesowałem się nimi specjalnie, poszukuję pomocy u bardziej zaznajomionych z tematem: czy możecie polecić jakieś miejsca we Wrocławiu z możliwie sporym wyborem poszetek? Co do miejsc internetowych - tak, sprawdzałem poszetka.com (nie wysyłają do do końca roku więc z automatu odpadają), podglądałem również internetowe sklepy Vistuli, czy Wilsoora oraz Allegro. Ale chciałbym w miarę możliwości zobaczyć na żywo, dotknąć itd. Z góry dziękuję. I - z ostrożności nowicjusza, piszącego drugi post na forum - zastrzegam, że szukajki, owszem, użyłem i na podforum przewodnika, i na głównym - bez efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Czy nie ma we Wrocławiu takich sklepów jak Vistula, Bytom, Royal Collection czy Peek and Cloppenburg ?! Tam na pewno znajdziesz poszetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Zapewne mają także w Twins (chyba ul.Świdnicka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Zapewne mają także w Twins (chyba ul.Świdnicka). Salon Twinsa na Świdnickiej 5 został zamknięty w maju 2011 r., ale spróbuj zadzwonić po świętach: viewtopic.php?f=2&t=948&p=22804&hilit=Twins#p22804 Można skontaktować się również z outletem Davide we Wrocławiu, który w swoim asortymencie powinien mieć poszetki: viewtopic.php?f=4&t=8&p=11811&hilit=GentileOutlet#p11811 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davero Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Dziękuję za odpowiedzi . Oczywiście mamy we Wrocławiu i parę sklepów Vistuli, i Bytomia, i innych popularnych marek z modą męską. Miałem nadzieję, że może są jakieś inne, mniej oczywiste, miejsca, znane forumowiczom z racji większego zainteresowania tematem. Względnie - że ktoś wie, że największy wybór poszetek ma np. Próchnik w Factory i tam warto skierować pierwsze kroki w razie pilnej (a taka mnie napadła) potrzeby. Cały czas pozostaję na nasłuchu co do ewentualnych dalszych wskazówek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi