Dyjamentowski Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Cały czas niezmiennie szukam jakichś fajnych butów chukka. Najchętniej licowych i ciemnoczerwonych albo ciemnobrązowych. Najbardziej podobały mi się Barker Bergen Brandy Cobbler z Klasycznych Butów i jeszcze są w fajnej promocji, ale nie ma mojego rozmiaru (jak u Forda, dowolny rozmiar o ile jest to 42). Oglądałem też buty Chapman w Patine. Styl jak trzeba, ale kolor już nie taki idealny, a do tego nie wiem, czy jestem tutaj wystarczająco długo, żeby wydać 1700 zł na casualowe buty. Nie dostrzegam uzasadnienia tej ceny. W związku z trunk show, który się tutaj przewijał, zajrzałem do Meermina. Znalazłem brązowe chukka wpadające w czerwień (wnoszę z linka), które są w cenie bardziej zbliżonej do moich oczekiwań (€180) martwi mnie trochę kopyto E. Nie mam szerokiej stopy, ale nie wiem, czy mam aż tak wąską. Swoją drogą, jak u nich jest z obsługą, wysyłką i ewentualnymi zwrotami? Gdzie jeszcze powinienem poszukać? A może nie potrzebuję lepszych ofert tylko zmiany nastawienia i poszukać innego modelu, który spełni tę samą funkcję czyli jakieś inne uniwersalne casualowe buty na wiosnę i lato, które pasują i do ciemnobrązowe letniej kurtki skórzanej i do lżejszego stroju? Albo może to nie jest moment na Chukka? Szukałem monków za kostkę, ale to jeszcze rzadsze dobro. Cytuj
KIERMAN Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 7 minut temu, Dyjamentowski napisał: Znalazłem brązowe chukka wpadające w czerwień (wnoszę z linka) Swoją drogą, jak u nich jest z obsługą, wysyłką i ewentualnymi zwrotami? Te chukka ani trochę nie wpadają w czerwień. Z obsługą u meermina to typowe południowe klimaty, wysyłka normalna, zwrot jak zwrot, ale Ty musisz go ogarnąć. 1 Cytuj
Dyjamentowski Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Tak, masz rację, marron i maroon to nie to samo. Cytuj
rumcajs43 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Ja bym sobie te pierwsze darował. Skóra lakierowana + futro w środku. Chyba, że mają być na zimową chlapę. 1 Cytuj
KIERMAN Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 10 minut temu, Dyjamentowski napisał: Tak, masz rację, marron i maroon to nie to samo. 101468 - DARK BROWN CALF - E Cytuj
Dyjamentowski Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Loake ma bardzo ładne chukka, ale ciemny brąz okazał się najwyżej średnim brązem w realu. Cytuj
eustachu Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2019 A moze Carlos Santos?https://www.herringshoes.co.uk/carlos-santos/7991_chukka-boots/coimbraJest sporo kolorów do wyboru, wydaje mi się że coimbra będzie najciemniejszym z brązów Kopyto trochę kowbojskie, ale co kto lubi Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi