Dyjamentowski Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 Cały czas niezmiennie szukam jakichś fajnych butów chukka. Najchętniej licowych i ciemnoczerwonych albo ciemnobrązowych. Najbardziej podobały mi się Barker Bergen Brandy Cobbler z Klasycznych Butów i jeszcze są w fajnej promocji, ale nie ma mojego rozmiaru (jak u Forda, dowolny rozmiar o ile jest to 42). Oglądałem też buty Chapman w Patine. Styl jak trzeba, ale kolor już nie taki idealny, a do tego nie wiem, czy jestem tutaj wystarczająco długo, żeby wydać 1700 zł na casualowe buty. Nie dostrzegam uzasadnienia tej ceny. W związku z trunk show, który się tutaj przewijał, zajrzałem do Meermina. Znalazłem brązowe chukka wpadające w czerwień (wnoszę z linka), które są w cenie bardziej zbliżonej do moich oczekiwań (€180) martwi mnie trochę kopyto E. Nie mam szerokiej stopy, ale nie wiem, czy mam aż tak wąską. Swoją drogą, jak u nich jest z obsługą, wysyłką i ewentualnymi zwrotami? Gdzie jeszcze powinienem poszukać? A może nie potrzebuję lepszych ofert tylko zmiany nastawienia i poszukać innego modelu, który spełni tę samą funkcję czyli jakieś inne uniwersalne casualowe buty na wiosnę i lato, które pasują i do ciemnobrązowe letniej kurtki skórzanej i do lżejszego stroju? Albo może to nie jest moment na Chukka? Szukałem monków za kostkę, ale to jeszcze rzadsze dobro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 7 minut temu, Dyjamentowski napisał: Znalazłem brązowe chukka wpadające w czerwień (wnoszę z linka) Swoją drogą, jak u nich jest z obsługą, wysyłką i ewentualnymi zwrotami? Te chukka ani trochę nie wpadają w czerwień. Z obsługą u meermina to typowe południowe klimaty, wysyłka normalna, zwrot jak zwrot, ale Ty musisz go ogarnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 18 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 Tak, masz rację, marron i maroon to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 Ja bym sobie te pierwsze darował. Skóra lakierowana + futro w środku. Chyba, że mają być na zimową chlapę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 10 minut temu, Dyjamentowski napisał: Tak, masz rację, marron i maroon to nie to samo. 101468 - DARK BROWN CALF - E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 24 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 Loake ma bardzo ładne chukka, ale ciemny brąz okazał się najwyżej średnim brązem w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2019 A moze Carlos Santos?https://www.herringshoes.co.uk/carlos-santos/7991_chukka-boots/coimbraJest sporo kolorów do wyboru, wydaje mi się że coimbra będzie najciemniejszym z brązów Kopyto trochę kowbojskie, ale co kto lubi Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi