soho Posted April 22, 2019 Report Share Posted April 22, 2019 Witam. Poszukuje szewca na terenie Łodzi, podzelowanie obuwia. Zależy mi na sprawdzonym, dobrym jakościowo zakładzie. Będę wdzięczny za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xune Posted April 22, 2019 Report Share Posted April 22, 2019 Chyba jakieś adresy były w przewodniku po Łodzi. Drogim i w miarę przyzwoitym wyborem jest szewc na Zielonej, jakieś 20 metrów od piekarni. Numer chyba coś koło 25. Nie kojarzę czy ktoś lokalnie zrobi lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Posted April 22, 2019 Report Share Posted April 22, 2019 Jest bardzo dobry szewc przy Czerwonym Rynku: „Naprawa Obuwia” od strony Rzgowskiej. Polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soho Posted April 22, 2019 Author Report Share Posted April 22, 2019 Dziękuje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Back Posted August 11, 2021 Report Share Posted August 11, 2021 W dniu 22.04.2019 o 09:55, phantom napisał: Jest bardzo dobry szewc przy Czerwonym Rynku: „Naprawa Obuwia” od strony Rzgowskiej. Polecam. Trochę odkopię temat. @phantom, masz na myśli ten zakład, prawda? Naprawa Obuwia - Rzgowska 78 - Google Mapa Chcę podzelować Meermin-y i trochę się zdziwiłem, jak usłyszałem 90zł na Zielonej (może niesłusznie(?) - nie siedzę w temacie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Posted August 12, 2021 Report Share Posted August 12, 2021 Cześć, Tak, dokładnie. Być może cena za usługę może czasem zdziwić, ale za to wykonanie zawsze perfekcyjne. Szewc dba o detale i estetykę - nadal go polecam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts