soho Napisano 22 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2019 Witam. Poszukuje szewca na terenie Łodzi, podzelowanie obuwia. Zależy mi na sprawdzonym, dobrym jakościowo zakładzie. Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 22 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2019 Chyba jakieś adresy były w przewodniku po Łodzi. Drogim i w miarę przyzwoitym wyborem jest szewc na Zielonej, jakieś 20 metrów od piekarni. Numer chyba coś koło 25. Nie kojarzę czy ktoś lokalnie zrobi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 22 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2019 Jest bardzo dobry szewc przy Czerwonym Rynku: „Naprawa Obuwia” od strony Rzgowskiej. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soho Napisano 22 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2019 Dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Back Napisano 11 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2021 W dniu 22.04.2019 o 09:55, phantom napisał: Jest bardzo dobry szewc przy Czerwonym Rynku: „Naprawa Obuwia” od strony Rzgowskiej. Polecam. Trochę odkopię temat. @phantom, masz na myśli ten zakład, prawda? Naprawa Obuwia - Rzgowska 78 - Google Mapa Chcę podzelować Meermin-y i trochę się zdziwiłem, jak usłyszałem 90zł na Zielonej (może niesłusznie(?) - nie siedzę w temacie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 12 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 Cześć, Tak, dokładnie. Być może cena za usługę może czasem zdziwić, ale za to wykonanie zawsze perfekcyjne. Szewc dba o detale i estetykę - nadal go polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi