damiance Posted February 12, 2019 Report Share Posted February 12, 2019 forumowa wyszukiwarka milczy na temat tego rzemieślnika. Jak to możliwe? Czy ktoś poznał Pana Włodzisława, wiadomo coś więcej niż płynie z lektury poniższego wywiadu sprzed 3 lat? https://expressilustrowany.pl/lodzki-szewc-czyni-cuda/ar/9796884 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Człowiek Posted February 13, 2019 Report Share Posted February 13, 2019 Google podrzuca adres Legionów 46. Jutro będę przejeżdżał niedaleko i mogę spróbować się zorientować czy zakład faktycznie tam funkcjonuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Człowiek Posted February 14, 2019 Report Share Posted February 14, 2019 Przeszedłem się dzisiaj po ul. Legionów i nie byłem w stanie znaleźć zakładu P. Wodzisława. W okolicy wisiały dwa szyldy "naprawa butów", ale żadne drzwi nie były otwarte. Dość paskudna okolica swoją drogą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts