Krzysiek_W Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 przed chwilą to zrobiłem i zaakceptowało mi wysyłkę do Polski. Cytuj
diverse Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 6 minutes ago, Krzysiek_W said: przed chwilą to zrobiłem i zaakceptowało mi wysyłkę do Polski. żegnaj trollu. WatchGecko Delivery | WatchGecko Cytuj
pablocito Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zarejestrował się parę godzin temu, napisał 4 posty. Chyba z innego forum się urwałeś kolego [mention]diverse [/mention]. Przyszedłeś tu siać diversję? Cytuj
diverse Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 18 minutes ago, pablocito said: Zarejestrował się pare godzin temu napisał 4 posty. Chyba z innego forum się urwałeś kolego [mention]diverse [/mention]. Przyszedłeś tu siać diversję? bardzo przepraszam szanownego forumowicza za zakłócenie spokoju, odpowiadam jedynie na nieprawdziwe informację zawarte w temacie powyżej Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Godzinę temu, diverse napisał: żegnaj trollu. WatchGecko Delivery | WatchGecko napisałbym Ci że wystarczy do nich napisać i się zgodzą na wysyłkę, ale szkoda mi czasu na rozmowę na takim poziomie jaki reprezentujesz. 1 Cytuj
jaskokoz Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 30 minut temu, Krzysiek_W napisał: napisałbym Ci że wystarczy do nich napisać i się zgodzą na wysyłkę, ale szkoda mi czasu na rozmowę na takim poziomie jaki reprezentujesz. Szkoła zdalna się kończy, nowy kolega ucichnie. Nie będzie czasu. 3 1 Cytuj
diverse Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 19 hours ago, Krzysiek_W said: napisałbym Ci że wystarczy do nich napisać i się zgodzą na wysyłkę, ale szkoda mi czasu na rozmowę na takim poziomie jaki reprezentujesz. a jednak napisałeś ? Cytuj
musa19 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 Żeby nie mnożyć wątków, trochę w temacie, a trochę nie;) Czy z tych stron można coś zamawiać, czy to jakieś wynalazki? https://www.mastersintime.com/skontaktuj-sie-z-nami/ https://www.pasek-do-zegarka.com/siec-afiliacyjna Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi