Krzysiek_W Napisano 28 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2021 przed chwilą to zrobiłem i zaakceptowało mi wysyłkę do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diverse Napisano 28 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2021 6 minutes ago, Krzysiek_W said: przed chwilą to zrobiłem i zaakceptowało mi wysyłkę do Polski. żegnaj trollu. WatchGecko Delivery | WatchGecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2021 Zarejestrował się parę godzin temu, napisał 4 posty. Chyba z innego forum się urwałeś kolego [mention]diverse [/mention]. Przyszedłeś tu siać diversję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diverse Napisano 28 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2021 18 minutes ago, pablocito said: Zarejestrował się pare godzin temu napisał 4 posty. Chyba z innego forum się urwałeś kolego [mention]diverse [/mention]. Przyszedłeś tu siać diversję? bardzo przepraszam szanownego forumowicza za zakłócenie spokoju, odpowiadam jedynie na nieprawdziwe informację zawarte w temacie powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2021 Godzinę temu, diverse napisał: żegnaj trollu. WatchGecko Delivery | WatchGecko napisałbym Ci że wystarczy do nich napisać i się zgodzą na wysyłkę, ale szkoda mi czasu na rozmowę na takim poziomie jaki reprezentujesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 28 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2021 30 minut temu, Krzysiek_W napisał: napisałbym Ci że wystarczy do nich napisać i się zgodzą na wysyłkę, ale szkoda mi czasu na rozmowę na takim poziomie jaki reprezentujesz. Szkoła zdalna się kończy, nowy kolega ucichnie. Nie będzie czasu. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diverse Napisano 29 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2021 19 hours ago, Krzysiek_W said: napisałbym Ci że wystarczy do nich napisać i się zgodzą na wysyłkę, ale szkoda mi czasu na rozmowę na takim poziomie jaki reprezentujesz. a jednak napisałeś 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 14 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2021 Żeby nie mnożyć wątków, trochę w temacie, a trochę nie;) Czy z tych stron można coś zamawiać, czy to jakieś wynalazki? https://www.mastersintime.com/skontaktuj-sie-z-nami/ https://www.pasek-do-zegarka.com/siec-afiliacyjna Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi