4inHand Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Spodnie z podwyższonym stanem Nogawka 21 cm na dole Manszet 3 cm Szelki http://doleath.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Bardzo fajne spodnie. Byłoby super jakby udało Ci się wstawić więcej zdjęć (z widokiem z przodu i z tyłu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tabletka Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Bardzo ładne spodnie. Przy następnym zamówieniu, Zastanowiłbym się nad "rozprostowaniem" nogawek (to zazwyczaj wydłuża sylwetkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Przy następnym zamówieniu, Zastanowiłbym się nad "rozprostowaniem" nogawek (to zazwyczaj wydłuża sylwetkę) Co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Bardzo fajne spodnie. Byłoby super jakby udało Ci się wstawić więcej zdjęć (z widokiem z przodu i z tyłu). Niestety nie mam żadnego dobrego zdjęcia. Może następnym razem kiedy je założę zrobię zdjęcia pokazujące krój lepiej dopasowanie spodni w biodrach. OT: nie lubię takich zdjęć. Może pokazują czy garnitur leży, ale na pewno nie pokazują jak garnitur postrzegają ludzie, z którymi obcuje osoba, która go nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Przy następnym zamówieniu, Zastanowiłbym się nad "rozprostowaniem" nogawek (to zazwyczaj wydłuża sylwetkę) Co masz na myśli? Też się zastanawiałem, ale chyba chodzi o zrezygnowanie z mankietów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tabletka Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Chodzi mi o mankiety. Zawsze mówiłem mankiety ale tutaj chyba się mówi manszety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Chodzi mi o mankiety. Zawsze mówiłem mankiety ale tutaj chyba się mówi manszety?Tak, w tej parafii nazwa manszety została skutecznie wypromowana Spodnie bardzo fajne, mi osobiście bardzo podoba się krój z jedną zaszewką z przodu. Dodatkowo, spodnie przez to lepiej się układają i są wygodniejsze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Chodzi mi o mankiety. Zawsze mówiłem mankiety ale tutaj chyba się mówi manszety? Wyłóg, klapa, mankiet, manszet, odpięty guzik, zapięty guzik ... Poprawnie jest podobno manszety, chociaż nie słyszałem żeby jakiś krawiec tak mówił. Z drugiej strony słyszałem krawców używających słowa "wyłóg" w odniesieniu do marynarek z jednego rodzaju materiału. A co do manszetu...Nie mogę się zgodzić. IMO w tych spodniach manszety nie odznaczają się bardzo wyraźnie i nie skracają mi nóg. Wydłuża je za to z pewnością podwyższony stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Bardzo fajne spodnie. Byłoby super jakby udało Ci się wstawić więcej zdjęć (z widokiem z przodu i z tyłu). OT: nie lubię takich zdjęć. Może pokazują czy garnitur leży, ale na pewno nie pokazują jak garnitur postrzegają ludzie, z którymi obcuje osoba, która go nosi. Zgadzam się, ale w tym wypadku chodziło mi właśnie o kwestie techniczne. Stąd prośba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xell Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Co to za tkanina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Co to za tkanina? Oczywiście wełna, ale kupiłem wtedy kilka różnych kuponów i nie pamiętam już producenta, ani skrętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tabletka Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Mam podobna budowę ciała do Ciebie (szerokie uda). Z czasem zrezygnowałem z manszetów i zaszewek. Zamieszczam zmodyfikowane zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Mam podobna budowę ciała do Ciebie (szerokie uda). Z czasem zrezygnowałem z manszetów i zaszewek. Zamieszczam zmodyfikowane zdjęcie. Hmm... Z zaszewką spodnie wyglądają "szczuplej" niż bez Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Moim zdaniem lepiej wyglądają z mankietami i zaszewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Zaskoczyles mnie przerobka zdjecia. Mam kilka par spodni bez zaszewek (flat fronts) i zgadzam sie, ze czasem wygladaja lepiej. Nie czuje specjalnej roznicy w komforcie, ale na pewno ich wada jest mocniejsze gniecenie sie w pachwinach. Co do manszetow, w ogole sie nie zgadzam. Manszety dociazaja nogawki na dole i sprawiaja, ze linia kantow jest prostsza. Mozliwe, ze jesli spodnie bylyby przykrotkie to manszety skracaja optycznie noge na zasadzie "wiecej elementow na tym samym dystansie", ale kiedy manszety leza na bucie, to to wyglada to OK. Zauwazylem tez, ze jesli spodnie z manszetami sa zbyt dlugie to kanty "meandruja" dwa razy mocniej niz normalnie wiec trzeba uwazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi