fan_dobrego_buta Napisano 6 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2018 Marka znana, więc warto poświęcić jej odrobinę przestrzeni na forum. Poniżej kombinacja zamszu ze skórą Russian Hatch Gain od Horweena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Kilka zdjęć 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Nie miałem dziś czasu, żeby się szczegółowo przyjrzeć Fred-om. Pierwsze wrażenie bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 Mam pytanie dotyczące rozmiarówki. Mam na oku model podobny do tego z linku. Zalando zaleca brać rozmiar mniejszy - jest to prawda? Posiada ktoś podobny model? https://www.zalando.pl/grenson-brady-botki-sznurowane-snuff-burnishing-g1712l00a-b11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 49 minut temu, rumcajs43 napisał: Mam pytanie dotyczące rozmiarówki. Mam na oku model podobny do tego z linku. Zalando zaleca brać rozmiar mniejszy - jest to prawda? Posiada ktoś podobny model? https://www.zalando.pl/grenson-brady-botki-sznurowane-snuff-burnishing-g1712l00a-b11.html Miałem grensony i rzeczywiście jest zawyżona rozmiarówka. Kupilem 9,5, a w nich 8,5 byloby dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 Krzysiek dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 7 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2019 Na wyprzedaży ustrzeliłem na lato takie "biegacze" Dla zainteresowanych: Sneaker1 - wypadają o jakieś 1/2 większe, natomiast HiTop Sneakers o jakieś 1/3 rozmiaru mniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi