Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ladislav Napisano 24 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 Cześć wszystkim, chciałbym tutaj umieścić pare zdjęć kurtki. którą dla mnie robiła już to wspomniana Pani Wanda, pracownia Wroclaw. Proszę mi powiedzieć, na co naprzykład zwrócić uwagę przy kolejnych zamówieniach, co można byłoby zrobić lepiej... Narażę wstawię tylko zdjęcia z wieszaka i kiedy będę mógł, to zrobię też na sobie. Materiał kupiłem w miejscowej hurtowni lnu. Wiem, że to może żaden szał, ale moje wymagania spełnia (lekka gramatura dosyć przewiewna). 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 Wygląda bardzo fajnie; jedynie co bym zmienił to kolor Ciężko uniknąć porównania z kitlem lub uniformem sprzedawcy lodów Moim zdaniem świetnie by wyglądała w kolorze piasku albo jasnym khaki. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 Wygląda faktycznie obiecująco, ja oprócz innego koloru wybrałbym len o wyższej gramaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 @Ladislav Ile metrów tkaniny kupiłeś na uszycie kurtki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 @Ladislav Mi się bardzo podoba kurtka jak i kolor Gdzie dokładnie kupiłeś tkaninę? Mógłbyś podrzucić zdjęcia które pokazywałeś swojej krawcowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ladislav Napisano 24 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 2 hours ago, maciato said: Wygląda bardzo fajnie; jedynie co bym zmienił to kolor Ciężko uniknąć porównania z kitlem lub uniformem sprzedawcy lodów Moim zdaniem świetnie by wyglądała w kolorze piasku albo jasnym khaki. Tak myszlę:D:D, że kolejnym razem bym chyba wybrał trochę inny kolor...w sumie na drugą sztukę, jeżeli się zdecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ladislav Napisano 24 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 49 minutes ago, Bażant said: @Ladislav Mi się bardzo podoba kurtka jak i kolor Gdzie dokładnie kupiłeś tkaninę? Mógłbyś podrzucić zdjęcia które pokazywałeś swojej krawcowej? Tak podrzucę, chociaż jedna z inspiracji była sesja, którą zrobił Outdersen na swoim blogu, potem na Luxire znalazłem też parę zdjęć i koniecznie o kolorze zadecydował też wpis z blogu Blueloafers. Co dotycząc plecy, to tam Pani Wanda zaproponowała podwójny układ czyli, górną i dolną fale. Kolejnym razem już bym zrobił tylko u góry i na dole pod ściągaczem proste. Zdjęcza tutaj. I len pochodzi z https://www.lniane-centrum.pl Obecnie jeżeli chodzi o Pani Wandę, to jest super osoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ladislav Napisano 24 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 52 minutes ago, Cineos said: @Ladislav Ile metrów tkaniny kupiłeś na uszycie kurtki? Ja kupiłem pewnie z 2,5 metra i nie zostało z tego. Mam 1.78m wzrostu i cca 75kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi