Piotr_Pas Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Panowie, czy ktoś zna dobrego szewca w Poznaniu, który wykonałby zelowanie skórzanych podeszw? Usługa niby prosta, którą powinien wykonać każdy szewc, ale wolałbym wybrać takiego (i nawet więcej zapłacić), który wykona to raz a porządnie, bez niepotrzebnych poprawek albo podklejania. Cytuj
Morales1235 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zelowanie 35 zł. Zelowałem dwa razy i miałem wrażenie, że zbyt mocno szilfuje ranty - podeszwa nie była dobrze czarna, ale to może tylko mylne wrażenie, zawsze zapomniałem dobrze przyjrzeć się butom przed zabiegiem. Nic się nie odkleja, a więcej opinii w podanym temacie. 1 Cytuj
Piotr_Pas Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @Morales1235 dziękuję za sugestię. Zdecydowałem się na wybór szewca Pana Jacka z Placu Cyryla Ratajskiego. Jutro zanoszę do niego buty. Zelówki i fleki od firmy Vibram. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, to po wykonanej usłudze mogę wysłać zdjęcia przed i po zelowaniu. Cytuj
Aras Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Pozwolę sobie odkopać temat. Dobry szewc w Poznaniu - zelowanie. Jakieś rekomendacje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi